بررسی ارتباط چربی های رژیم غذایی با شاخص های سندرم متابولیک در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
9 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط چربی های رژیم غذایی با شاخص های سندرم متابولیک در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط چربی های رژیم غذایی با شاخص های سندرم متابولیک در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط چربی های رژیم غذایی با شاخص های سندرم متابولیک در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط چربی های رژیم غذایی با شاخص های سندرم متابولیک در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: سندرم متابولیک، مجموعه ای از اختلالات متابولیک است که شیوع آن در بیماران مبتلا به دیابت در حال افزایش است. کیفیت چربی های رژیم غذایی بر روی شاخص های سندرم متابولیک اثر دارد. هدف از مطالعه حاضر، بررسی ارتباط اسیدهای چرب رژیم غذایی با شاخص های سندرم متابولیک در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ بود.روش ها: مطالعه حاضر، از نوع مطالعات مقطعی بود و بر روی ۳۰۰ نفر از بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ انجام شد. رژیم غذایی افراد شرکت کننده با پرسش نامه بسامد خوراک ارزیابی شد. تحلیل داده های غذایی با نرم افزار Nutritionist4 و محاسبات آماری با نرم افزار SPSS انجام شد.یافته ها: ۶۹.۶ درصد از بیماران، مبتلا به سندرم متابولیک بودند. بعد از تعدیل عوامل مخدوشگر، ارتباط معکوس معنی داری بین اسیدهای چرب امگا ۳ با فشار خون سیستول (P=0.010) و دیاستول (P=0.002) مشاهده شد. همچنین، رابطه مستقیم معنی داری بین اسیدهای چرب با یک باند دوگانه با قند خون ناشتا (P=0.006) و اسید چرب امگا ۳ با تری گلیسیرید (P=0.010) مشاهده شد.نتیجه گیری: بر اساس نتایج مطالعه، اسیدهای چرب امگا ۳ با کاهش فشار خون افراد مبتلا به دیابت نوع ۲، ارتباط دارند و همچنین ارتباط مستقیمی بین مصرف اسیدهای چرب با یک باند دو نه با قند خون ناشتا و اسیدهای چرب امگا ۳ با تری گلیسیرید مشاهده شد، اما برای تایید نتایج، مطالعات آینده نگر بیشتری نیاز است.

کلید واژه: اسیدهای چرب، رژیم غذایی، سندرم متابولیک، دیابت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.