بررسی خواص ضد میکروبی عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس به منظور کاهش مصرف نیترات در فرآورده های گوشتی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۱۵۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی خواص ضد میکروبی عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس به منظور کاهش مصرف نیترات در فرآورده های گوشتی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی خواص ضد میکروبی عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس به منظور کاهش مصرف نیترات در فرآورده های گوشتی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی خواص ضد میکروبی عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس به منظور کاهش مصرف نیترات در فرآورده های گوشتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی خواص ضد میکروبی عصاره و اسانس برگ گیاه خلفه بر روی استافیلوکوکوس اورئوس به منظور کاهش مصرف نیترات در فرآورده های گوشتی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهشهای صنایع غذایی (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۱۶

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: اسانس و عصاره برگ خلفه، استافیلوکوکوس اورئوس، نیترات، خاصیت ضد باکتریایی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.