اثر متقابل شوری و اسیدآسکوربیک بر برخی از ویژگی های بیوشیمیایی مرزه خوزستانی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
اثر متقابل شوری و اسیدآسکوربیک بر برخی از ویژگی های بیوشیمیایی مرزه خوزستانی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد اثر متقابل شوری و اسیدآسکوربیک بر برخی از ویژگی های بیوشیمیایی مرزه خوزستانی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر متقابل شوری و اسیدآسکوربیک بر برخی از ویژگی های بیوشیمیایی مرزه خوزستانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن اثر متقابل شوری و اسیدآسکوربیک بر برخی از ویژگی های بیوشیمیایی مرزه خوزستانی :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یافته های نوین در علوم زیستی (نشریه علوم)
تعداد صفحات :۱۴
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: تنش شوری، ویتامین، پروتئین، پرولین، کلروفیل
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.