اثر متقابل شوری و اسیدآسکوربیک بر برخی از ویژگی های بیوشیمیایی مرزه خوزستانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر متقابل شوری و اسیدآسکوربیک بر برخی از ویژگی های بیوشیمیایی مرزه خوزستانی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر متقابل شوری و اسیدآسکوربیک بر برخی از ویژگی های بیوشیمیایی مرزه خوزستانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر متقابل شوری و اسیدآسکوربیک بر برخی از ویژگی های بیوشیمیایی مرزه خوزستانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر متقابل شوری و اسیدآسکوربیک بر برخی از ویژگی های بیوشیمیایی مرزه خوزستانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : یافته های نوین در علوم زیستی (نشریه علوم)

تعداد صفحات :۱۴

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: تنش شوری، ویتامین، پروتئین، پرولین، کلروفیل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.