مقایسه اثر کپسول دارویی شیلان (عناب) با مت فرمین بر روی کیست های تخمدان در بیماران مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقایسه اثر کپسول دارویی شیلان (عناب) با مت فرمین بر روی کیست های تخمدان در بیماران مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقایسه اثر کپسول دارویی شیلان (عناب) با مت فرمین بر روی کیست های تخمدان در بیماران مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقایسه اثر کپسول دارویی شیلان (عناب) با مت فرمین بر روی کیست های تخمدان در بیماران مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقایسه اثر کپسول دارویی شیلان (عناب) با مت فرمین بر روی کیست های تخمدان در بیماران مبتلا به سندروم تخمدان پلی کیستیک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب سنتی اسلام و ایران

تعداد صفحات :۸

سابقه و هدف: سندروم تخمدان پلی کیستیک (pco) حدود ۵ تا ۱۵ درصد از زنان سنین باروری را مبتلا می کند و از مهم ترین علل الیگومنوره و نازایی است. درمان رایج آن در طب نوین استفاده از opc و در موارد پایدار جراحی با حفظ بافت تخمدان است. از طرفی در سال های اخیر استفاده از مت فورمین به عنوان دارویی که باعث افزایش حساسیت بافتی به انسولین و کاهش سطح انسولین می شود، رواج یافته است. شیوع بیماری، عوارض، عدم موفقیت های درمانی و افزایش موارد منجر به جراحی غیرضروری در کیست های پایدار ما را بر آن داشت تا تاثیر داروی گیاهی شیلانوم (عناب) را در پسرفت کیست های تخمدان در بیماران pco با اثر مت فورمین مقایسه کنیم.مواد و روش ها: در این مطالعه به صورت کارآزمایی بالینی کنترل شده بر روی ۲۰ بیمار مبتلا به pco بررسی انجام شده است. به این ترتیب که تعداد و قطر متوسط کیست ها بر حسب میلی متر با سونوگرافی واژینال اندازه گیری شد و پس از تایید تشخیص pco بیماران به طور تصادفی به دو گروه تقسیم شدند که گروه اول تحت درمان با مت فورمین و گروه دوم تحت درمان با کپسول شیلانوم (عناب) قرار گرفتند و نتایج درمانی در ۲ گروه با آزمون دقیق فیشر مورد قضاوت آماری قرار گرفت.یافته ها: تفاوت آماری قابل توجهی بین دو گروه با توجه به سن و مدت زمان ابتلا به این بیماری وجود نداشت. همچنین تفاوت قابل توجهی در میزان درمان کامل و نسبی بین این دو گروه موجود نبود (P=0.35). دو دارو از نظر میزان بارداری، ایجاد قاعدگی مرتب، الیگومنوره و شفافیت تخمدان مشابه بوده و اختلافات آماری نداشتند p£۰.۲.نتیجه گیری: به نظر می رسد نتایج مصرف عناب با مت فرمین در مبتلایان به سندروم تخمدان پلی کیستیک مشابه است. تحقیقات بیشتر را توصیه می کنیم.

کلید واژه: سندروم تخمدان پلی کیستیک، عناب، مت فورمین

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.