مقاله واقع بینی در اهداف «اولین همایش ملی صنایع دریایی»


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واقع بینی در اهداف «اولین همایش ملی صنایع دریایی» دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واقع بینی در اهداف «اولین همایش ملی صنایع دریایی»  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واقع بینی در اهداف «اولین همایش ملی صنایع دریایی»،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واقع بینی در اهداف «اولین همایش ملی صنایع دریایی» :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

بر اساس مستندات ثبت شده دوران تاریخی ، ایرانیان (به همراه چینی ها) ازنخستین فاتحان دریا بوده اندو با شناورها و کشتی های دست ساز خود بر آبهای نیلگون خلیج فارس و دریای عمان تسلط داشته اند. در دریانوردی و جنگ آوری دریایی با دشمنان این آب و خاک، صاحب نام و اعتبار بوده اند. تردیدی نیست که رفت و آمد ناوگان عظیم در آبهای خلیج فارس و آبهای آزاد بدون آشنایی کامل ایرانیان با حرفه کشتی سازی و اشراف در این صنعتناممکن بوده است.
این صنعت تاریخی فراز ونشیب زیادی داشته است ، اوج این حرفه در دوره نادر شاه افشار می باشد ک سخت کشتی های جنگی تا حدود ۵۰۰ تن (نقل شده است) با تعداد زیادی توپ بر روی آن نتایج همت نادر شاه بوده است.
در دوران معاصر، از سه دهه پیش صنعت و اقتصاد کشور متوجه عقب ماندگی خود می گردد. در این دوره درآمد نفتی ایران مازاد بر نیازهای وارداتی عمده کشور از قبیل فولاد، صنایع فولاد، صنایع نفت و … می باشد. ورود کالا به کشور و علاقمندی ایران برای مشارکت در صنعت حمل و نقل دریایی نفت و دیگر کالاها و کسب درآمد افزون بر صادرات متداول موجب تاسیس شرکت های کشتیرانی گردید. به دلیل نداشتن تکنولوژی ساخت و کارخانجات ساخت و تعمیرکشتی در ایران، ضرورت داشت صنعت کشتی سای درکشور احساس گردید. بر این اساس از کشورهای صاحب صنعت جهت ایجاد کارخانجات ساخت و تعمیرکشتی در ایران دعوت گردید.
بنابراین کارخانجات ساخت و تعمیر متعددی پایه گذاری شد که مهمترین آنها مجتمع کشتی سازی خلیج فارس، کشتی سازی صدرای بوشهر، صدرای نکاء و اروندان می باشد. در ضمن کارخانجات تعمیراتی نیروی دریایی ارتش در بندر عباس، سازمان صنایع دفاع در شمال و جنوب کشور از دیگر کارخانه های کشتی سازی کشور می باشد.
پس از گذشت دو دهه از انقلاب صنایع دریایی کشور شامل حمل و نقل دریایی، بنادر و اسکله ها ، سکوهای نفتی ، صید و صیادی، کشتی سازی و تعمیر ودیگر خدمات دریایی رشد فراوانی یافته است. هماهنگ نبودن این رشد در بخش های مختلف صنایع دریایی منجر به مشکلاتی شده است که بعضا سرمایه گذاری های صورت گرفته را زیر سوال برده است.
همایش ملی صنایع دریایی اولین همایش از نوع خود می باشد که قصد بررسی همه جانبه کلیات صنایع دریایی کشور را دارد تا بتواند در این بررسی ، مشکلات و تنگناهای دامنگیر این صنعت را شناسایی نموده و راه حل های اجرایی برای آن ارائه نماید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.