ارزیابی هم زمان قابلیت اطمینان دسترسی به برق و هزینه در سیستم فتوولتائیک مستقل از شبکه (مطالعه موردی: کرمانشاه)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی هم زمان قابلیت اطمینان دسترسی به برق و هزینه در سیستم فتوولتائیک مستقل از شبکه (مطالعه موردی: کرمانشاه) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی هم زمان قابلیت اطمینان دسترسی به برق و هزینه در سیستم فتوولتائیک مستقل از شبکه (مطالعه موردی: کرمانشاه)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی هم زمان قابلیت اطمینان دسترسی به برق و هزینه در سیستم فتوولتائیک مستقل از شبکه (مطالعه موردی: کرمانشاه)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی هم زمان قابلیت اطمینان دسترسی به برق و هزینه در سیستم فتوولتائیک مستقل از شبکه (مطالعه موردی: کرمانشاه) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : نشریه مهندسی صنایع (دانشکده فنی دانشگاه تهران)

تعداد صفحات :۱۰

تعداد ساعات آفتابی روزانه، یکی از عوامل تاثیرگذار بر تعداد پنل خورشیدی در یک سیستم فتوولتائیک مستقل از شبکه است. با تغییر ماه های مختلف، میزان ساعات آفتابی روزانه نیز تغییر می یابد که معمولا در ماه های تابستان، بیشتر از زمستان است. در هنگام طراحی سیستم فتوولتائیک و محاسبه تعداد اجزای سیستم، معمولا از مقدار متوسط ساعات آفتابی استفاده می شود، اما در زمستان به دلیل ساعات آفتابی کمتر از متوسط، با کمبود برق و در تابستان به دلیل ساعات آفتابی بالاتر از متوسط، با برق اضافی و استفاده نشده روبه رو می شویم. در این پژوهش برای شهر کرمانشاه با توجه به ساعات آفتابی روزانه در ۱۲ ماه مختلف سال و نیز با توجه به میانگین ساعات آفتابی روزانه در طول سال، ۱۳ طرح برای طراحی سیستم فتوولتائیک ارائه می شود و بر اساس شاخص های قابلیت اطمینان دسترسی به برق و هزینه سیستم، ارزیابی می شود که کدام طرح مناسب تر است. برای ارزیابی اقتصادی، از روش هزینه چرخه عمر سیستم فتوولتائیک طی ۳۰ سال و در میزان تنزیل ۱۸ درصد استفاده می شود. نتایج نشان می دهد که در طرح خرداد و تیر، هزینه سیستم فتوولتائیک و قابلیت اطمینان دسترسی به برق کمتر است، اما طرح دی دارای بیشترین هزینه و بیشترین قابلیت اطمینان است.

کلید واژه: احتمال کمبود برق، انرژی تجدیدپذیر، سیستم فتوولتائیک، قابلیت اطمینان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.