اولویت بندی زیر حوضه های شهرستان گرگان برای کاربری کشاورزی دیم با استفاده از روش های تصمیم گیری چند شاخصه (MADM) و GIS


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اولویت بندی زیر حوضه های شهرستان گرگان برای کاربری کشاورزی دیم با استفاده از روش های تصمیم گیری چند شاخصه (MADM) و GIS دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اولویت بندی زیر حوضه های شهرستان گرگان برای کاربری کشاورزی دیم با استفاده از روش های تصمیم گیری چند شاخصه (MADM) و GIS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اولویت بندی زیر حوضه های شهرستان گرگان برای کاربری کشاورزی دیم با استفاده از روش های تصمیم گیری چند شاخصه (MADM) و GIS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اولویت بندی زیر حوضه های شهرستان گرگان برای کاربری کشاورزی دیم با استفاده از روش های تصمیم گیری چند شاخصه (MADM) و GIS :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : محیط زیست طبیعی (منابع طبیعی ایران)

تعداد صفحات :۱۴

در این پژوهش که با هدف اولویت بندی زیرحوضه های شهرستان گرگان برای کشاورزی دیم انجام شده است، پس از شناسایی و نرمال سازی شاخص ها در محیط GIS اقدام به اولویت بندی زیرحوضه ها شد. روش های علمی استفاده شده در این پژوهش، ELECTRE، TOPSIS و SAW بود، که از جمله روش های تصمیم گیری چندشاخصه اند. از روش فرایند تحلیل سلسله مراتبی (AHP) برای وزن دهی به شاخص ها در نرم افزار Expert Choice استفاده شد. ابتدا در قالب روش های ELECTRE، TOPSIS، SAW و به کمک نرم افزار EXCEL، اولویت بندی زیرحوضه ها انجام شد. هر کدام از روش ها با توجه به رویکرد خود رتبه بندی متفاوتی ارائه دادند. در ادامه برای رفع تعارض بین نتایج سه روش، با استفاده از روش ادغام (Copeland) رتبه بندی انجام شد. با توجه به تفاوت رتبه بندی ها در سه روش، با استفاده از تحلیل های آماری (ضریب همبستگی اسپیرمن) رابطه معنا داری بین روش های اولویت بندی مشخص شد. همچنین ضریب همبستگی بین نتایج رتبه بندی به دستامده از روش ادغام و روش های تصمیم گیری محاسبه شد. نتایج نشان داد که زیرحوضه های ۳، ۴، ۵، ۶ و ۱۱ با توجه به سه روش یادشده در اولویت یک تا چهار با هم یکسان بودند و بیشترین توان برای کشاورزی دیم نسبت به باقی زیرحوضه ها را داشتند. همچنین نتایج ضریب همبستگی نشان داد با توجه به داده های استفاده شده، نتایج روش SAW در رتبه اول، روش ELECTRE در رتبه دوم و روش TOPSIS در رتبه سوم مطلوبیت اولویت بندی زیر حوضه های شهرستان گرگان برای کاربری کشاورزی دیم قرار دارند. با توجه به تجزیه و تحلیل های انجام شده، بهترین اولویت بندی بین گزینه ها برای کشاورزی دیم، استفاده از روش ادغام است.

کلید واژه: تصمیم گیری چند شاخصه، ضریب همبستگی اسپیرمن، ELECTRE ،TOPSIS ،SAW ،Copeland

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.