بررسی برخی تغییرات بیوشیمیایی مسیر فنیل پروپانوئیدی اندام های گیاه نیشکر (Saccharum officinarum) طی مراحل نموی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی برخی تغییرات بیوشیمیایی مسیر فنیل پروپانوئیدی اندام های گیاه نیشکر (Saccharum officinarum) طی مراحل نموی دارای ۲۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی برخی تغییرات بیوشیمیایی مسیر فنیل پروپانوئیدی اندام های گیاه نیشکر (Saccharum officinarum) طی مراحل نموی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی برخی تغییرات بیوشیمیایی مسیر فنیل پروپانوئیدی اندام های گیاه نیشکر (Saccharum officinarum) طی مراحل نموی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی برخی تغییرات بیوشیمیایی مسیر فنیل پروپانوئیدی اندام های گیاه نیشکر (Saccharum officinarum) طی مراحل نموی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : زیست شناسی گیاهی

تعداد صفحات :۲۱

فنیل پروپانوئیدها به عنوان متابولیت های ثانویه گیاهان طی مراحل نموی و در پاسخ به شرایط تنش زا سنتز می شوند. ترکیبات فنیل پروپانوئیدی گیاهان در ساختار رنگیزه ها، آنتی اکسیدان ها و ترکیبات محافظت کننده یافت می شوند و در رشد، مورفوژنز و پاسخ به تنش ها نقش تنظیمی دارند. در پژوهش حاضر، نمونه برداری از پهنک برگ، غلاف برگ، ساقه و ریشه گیاه نیشکر Saccharum officinarum واریته CP69-1062 در چهار مرحله نموی: جوانه زنی، پنجه زنی، رشد طولی و بلوغ انجام گردید و نمونه ها از لحاظ فعالیت آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز (PAL)، ترکیبات فنلی، فلاونوئیدی و فلاونول جهت تعیین تغییرات بیوشیمیایی مسیر فنیل پروپانوئیدی طی مراحل نمو بررسی شد. بررسی روند تغییرات فعالیت آنزیم در اندام های مختلف طی مراحل نمو، بیانگر فعالیت بالای آنزیم PAL در برگ در تمام مراحل نمو و در غلاف برگ طی مرحله پنجه زنی است. فعالیت آنزیم در ساقه، طی مرحله رشد طولی و در ریشه طی مرحله جوانه زنی افزایش یافت. در روند تغییر ات میزان فنل کل، بیشترین میزان فنل کل در برگ طی مراحل جوانه زنی و بلوغ، در غلاف برگ طی مرحله جوانه زنی، در ساقه طی مرحله رشد طولی و در ریشه طی مرحله بلوغ بود. بیشترین میزان فلاونوئید و فلاونول در هر چهار مرحله نموی به طور معنی داری در برگ ها مشاهده شد. علت تفاوت میزان این ترکیب ها در سطح اندام های مختلف را می توان به دلیل وجود هتروژنیتی در بافت های مختلف و ویژگی های شیمیایی و بیوشیمیایی این ترکیب ها نسبت داد. PAL به عنوان یک آنزیم مسیر فنیل پروپانوئیدی، نقش اساسی در نمو نیشکر به ویژه بافت های چوبی شده دارد.

کلید واژه: آنزیم فنیل آلانین آمونیالیاز (PAL)، فلاونوئید، فلاونول، فنل کل، نمو، نیشکر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.