منشأ رگه های پلی متال اپی ترمال در منطقه نیکوییه (باختر قزوین) بر اساس مطالعات کانی شناسی، دگرسانی و میانبار سیال


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 منشأ رگه های پلی متال اپی ترمال در منطقه نیکوییه (باختر قزوین) بر اساس مطالعات کانی شناسی، دگرسانی و میانبار سیال دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد منشأ رگه های پلی متال اپی ترمال در منطقه نیکوییه (باختر قزوین) بر اساس مطالعات کانی شناسی، دگرسانی و میانبار سیال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی منشأ رگه های پلی متال اپی ترمال در منطقه نیکوییه (باختر قزوین) بر اساس مطالعات کانی شناسی، دگرسانی و میانبار سیال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن منشأ رگه های پلی متال اپی ترمال در منطقه نیکوییه (باختر قزوین) بر اساس مطالعات کانی شناسی، دگرسانی و میانبار سیال :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم زمین

تعداد صفحات :۱۶

رگه های کانه دار منطقه نیکوییه در بخش جنوبی ایالت فلززایی طارم- هشتجین در پهنه البرز- آذربایجان (البرز باختری) قرار دارد. سنگ های آتشفشانی ریوداسیت و آندزیت/آندزیت بازالت میزبان کانی سازی رگه ای در منطقه معدنی نیکوییه هستند. دگرسانی های منطقه نیکوییه شامل پروپیلیتی، آرژیلی، سریسیتی و سیلیسی است که در پیرامون رگه ها در سنگ میزبان گسترش دارند. کانه زایی در این منطقه به دو شکل درونزاد و برونزاد در سه مرحله: مرحله آغازین شامل کانه های مگنتیت، پیریت، کالکوپیریت، بورنیت؛ مرحله میانی شامل کانه های گالن، اسفالریت و مقدار کمتر کالکوپیریت و مرحله پایانی متشکل از کانه های برونزاد مالاکیت، سروزیت، کوولیت، هماتیت و گوتیت رخ داده است. مطالعات میانبارهای سیال در کانی های کوارتز و کلسیت به ترتیب دمای همگن شدگی۱۸۵ (Th) تا ۳۱۲ درجه سانتی گراد و ۱۳۳ تا ۲۵۱ درجه سانتی گراد را نشان داد. شوری میانبارهای سیال در نمونه های کوارتز، در محدوده ۰.۵ تا ۵.۵ درصد وزنی معادل نمک طعام و در نمونه های کلسیت در محدوده ۰.۳ تا ۵.۴ درصد وزنی معادل نمک طعام در تغییر است. همزیستی میانبارهای سیال غنی از مایع و غنی از بخار، برشی شدن، حضور کوارتز ریزبلورین، کلسدونی و کلسیت تیغه ای، سازوکار جوشش در منطقه نیکوییه را نشان می دهد. جوشش و سرد شدن مهم ترین سازوکار کانه زایی در رگه های کانه دار هستند. مطالعات کانی شناسی، هاله های دگرسانی و میانبارهای سیال نشان داد که کانی سازی در منطقه معدنی نیکوییه از نوع اپی ترمال سولفیداسیون پایین است.

کلید واژه: کانی شناسی، دگرسانی، میانبارهای سیال، اپی ترمال، سولفیداسیون پایین، نیکوییه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.