بررسی تاثیر کفی دارای بافت برجسته به صورت یک طرفه بر تقارن تحمل وزن و پارامترهای راه رفتن در بیماران سکته مغزی مزمن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر کفی دارای بافت برجسته به صورت یک طرفه بر تقارن تحمل وزن و پارامترهای راه رفتن در بیماران سکته مغزی مزمن دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر کفی دارای بافت برجسته به صورت یک طرفه بر تقارن تحمل وزن و پارامترهای راه رفتن در بیماران سکته مغزی مزمن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر کفی دارای بافت برجسته به صورت یک طرفه بر تقارن تحمل وزن و پارامترهای راه رفتن در بیماران سکته مغزی مزمن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر کفی دارای بافت برجسته به صورت یک طرفه بر تقارن تحمل وزن و پارامترهای راه رفتن در بیماران سکته مغزی مزمن :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : توانبخشی

تعداد صفحات :۱۲

هدف: عدم تقارن در تحمل وزن یکی از علت های اصلی ایجاد اختلال در حفظ تعادل بیماران همی پارزی است که می تواند ایستادن و راه رفتن این بیماران را با مشکل مواجه کند. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر آنی کفی دارای بافت برجسته به صورت یک طرفه بر تقارن تحمل وزن در حالت ایستاده و راه رفتن افراد سکته مغزی مزمن انجام شد.روش بررسی: در این مطالعه شبه تجربی، ۱۶ بیمار همی پارزی با میانگین سنی ۵۲.۱۲±۶.۹۴ سال و متوسط زمان گذشته از ضایعه ۳۳.۱۲±۱۶.۴ ماه با معیارهای گذشت حداقل ۶ ماه از ضایعه، تجربه اولین سکته مغزی بر اساس تشخیص پزشک، توانایی راه رفتن حداقل ۱۰ متر و ایستادن حداقل ۳۰ ثانیه بدون وسیله کمکی، اسپاستی سیتی کمتر از ۲ بر اساس معیار آشورث تصحیح شده در اندام تحتانی و همچنین نداشتن هیچ گونه مشکل ارتوپدی و نورولوژیکی دیگر، به صورت غیراحتمالی ساده انتخاب شدند. شاخص تقارن در حالت ایستاده (با استفاده از دو ترازو مشابه)، قرینگی طول گام، طول گام و سرعت راه رفتن (با استفاده از دستگاه بالانس مستر نوروکام) در ۳ حالت بدون کفی، کفی دارای بافت برجسته با سختی ۸۰ و کفی دارای بافت برجسته با سختی ۶۰ محاسبه شد.یافته ها: در این مطالعه برای مقایسه سه حالت آزمون از آزمون آماری تحلیل واریانس در تکرار مشاهدات و برای مقایسه دو به دو از آزمون بونفرونی استفاده شد. قرینگی طول گام تفاوت معنی داری بین حالت بدون کفی و حالت استفاده از کفی دارای بافت برجسته با سختی ۸۰ (P=0.004) و همچنین استفاده از کفی دارای بافت برجسته با سختی ۸۰ در مقایسه با کفی دارای بافت برجسته با سختی ۶۰ (P=0.011) نشان داد. باوجوداین، در حالت استفاده از کفی دارای بافت برجسته با سختی ۶۰ در مقایسه با حالت بدون کفی، تفاوت معنی داری مشاهده نشد (P=0.325). نتایج شاخص تقارن مانند قرینگی گام بود. بین نتایج حالت بدون کفی در مقایسه با استفاده از کفی دارای بافت برجسته با سختی ۸۰ (P=0.022) و بین نتایج دو نوع کفی (P=0.019) تفاوت معنی دار بود، اما در استفاده از کفی دارای بافت برجسته با سختی ۶۰ نسبت به حالت بدون کفی با وجود بهبود قرینگی طول گام، نتایج معنی دار نشد (P=0.325). سرعت راه رفتن و طول گام در هنگام استفاده از هیچ یک از کفی ها به طور معنی دار بهبود نیافت.نتیجه گیری: مطالعه حاضر نشان داد که استفاده اجباری از اندام سمت مبتلا قادر است با غلبه بر پدیده عدم استفاده آموخته شده و اصلاح عارضه نقص در ارسال پیام های حسی به مراکز کنترل کننده حرکت، باعث بهبود تقارن تحمل وزن در حالت ایستاده و راه رفتن بیماران سکته مغزی مزمن شود. بر اساس نتایج این مطالعه، استفاده از کفی دارای بافت برجسته با سختی ۸۰ به صورت یک طرفه تقارن تحمل وزن در حالت ایستاده و قرینگی طول گام در افراد همی پارزی را بهبود می بخشد، ولی بر سرعت راه رفتن و طول گام این افراد تاثیری ندارد. کفی دارای بافت برجسته با سختی ۶۰ هیچ یک از متغیر آزمون را به صورت معناداری بهبود نبخشید. برهمین اساس، از این نوع کفی ها می توان در تمرینات تعادلی و راه رفتن افراد همی پارزی استفاده کرد.

کلید واژه: سکته مغزی، کفی، کفی دارای بافت برجسته، شاخص تقارن، راه رفتن

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.