تناوب پیاز و سیب زمینی و تاثیر آن بر عملکرد محصول و ماده آلی خاک


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تناوب پیاز و سیب زمینی و تاثیر آن بر عملکرد محصول و ماده آلی خاک دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تناوب پیاز و سیب زمینی و تاثیر آن بر عملکرد محصول و ماده آلی خاک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تناوب پیاز و سیب زمینی و تاثیر آن بر عملکرد محصول و ماده آلی خاک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تناوب پیاز و سیب زمینی و تاثیر آن بر عملکرد محصول و ماده آلی خاک :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش کشاورزی و تولید پایدار (دانش کشاورزی)

تعداد صفحات :۲۴

در تناوب های سه ساله، زمین به دو قسمت تقسیم و یک قسمت از زمین در سال اول مورد کشت پیاز و سیب زمینی قرار گرفت و در سال دوم پیاز در مکان سیب زمینی کاشته شد و برعکس. در قسمت دیگر زمین هم که سال پیش به آیش گذاشته شده بود به زیر کشت همین گیاهان و با همان منوال قرار گرفت و در سال سوم نیز پیاز در مکان سیب زمینی کاشته شد و در یک قسمت نیز گیاهان در جای قبلی خود بازکشت شدند. بنابراین تناوب های دو ساله مانند آیش-پیاز، آیش-سیب زمینی، پیاز-پیاز، سیب زمینی-پیاز، پیاز-سیب زمینی، و سیب زمینی-سیب زمینی مورد بررسی قرار گرفتند. نتایج نشان داد که تناوب پیاز بعد از سیب زمینی منجر به افزایش معنی دار عملکرد سوخ و تولید سوخ های درشت تر پیاز گردید. عملکرد کل غده در سیستم سیب زمینی بعد از آیش، بخاطر تعداد بیشتر غده های بذری درشت، بالا بود. در سیستم سیب زمینی بعد از پیاز غده ها ریزتر بودند و تعداد غده بزرگ کمتر ولی درشت تری داشتند. در سیستم سیب زمینی بعد از آیش سال دوم تعداد زیاد غده ریز و بذری منجر به ریزی این غده ها شد. اما در سیستم سیب زمینی-سیب زمینی کمترین عملکرد بخاطر کمی تعداد و ریزی هر سه اندازه غده بدست آمد. کاشت سیب زمینی منجر به افزایش ماده آلی شد ولی در ادامه با کاشت پیاز ماده آلی کاهش معنی دار نشان داد و دوباره با کاشت سیب زمینی به جای پیاز، افزایش شدید ماده آلی مشاهده شد. تغییرات ماده آلی در سال آیش بسیار کم بود که در سال دوم با کاشت سیب زمینی در کرت های آیش افزایش بیشتر ماده آلی نسبت به کرت هایی که در آنها پیاز کاشته شده بود، ملاحظه گردید. از انتهای سال دوم در سیستم آیش-سیب زمینی-سیب زمینی، افزایش ماده آلی مشاهده شد. در سیستم تناوبی سیب زمینی-پیاز-سیب زمینی افزایش و کاهش ماده آلی و در سیستم کشت انفرادی پیاز حالت ثابت و افزایشی دیده شد.

کلید واژه: تعداد سوخ، تعداد غده، سیستم های تناوب، عملکرد، ماده آلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.