بررسی بیان ژن های TGFβ ،TNFα ،IL4 و IFNγ در تائید پلاریزاسیون ماکروفاژهای M1 و M2 حاصل از کشت مونوسیت های انسانی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی بیان ژن های TGFβ ،TNFα ،IL4 و IFNγ در تائید پلاریزاسیون ماکروفاژهای M1 و M2 حاصل از کشت مونوسیت های انسانی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی بیان ژن های TGFβ ،TNFα ،IL4 و IFNγ در تائید پلاریزاسیون ماکروفاژهای M1 و M2 حاصل از کشت مونوسیت های انسانی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی بیان ژن های TGFβ ،TNFα ،IL4 و IFNγ در تائید پلاریزاسیون ماکروفاژهای M1 و M2 حاصل از کشت مونوسیت های انسانی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی بیان ژن های TGFβ ،TNFα ،IL4 و IFNγ در تائید پلاریزاسیون ماکروفاژهای M1 و M2 حاصل از کشت مونوسیت های انسانی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش در پزشکی

تعداد صفحات :۶

مقدمه: ماکروفاژ های کلاسیک (M 1) و آلترناتیو (M 2) عملکردهای مختلفی را درمقابله با عفونت ها به عهده دارند. در جریان پاسخ ایمنی در مقابل BCG ماکروفاژهای M 1 و در بیماری هیداتیدوزماکروفاژهای M 2 فعال میشوند.درمکانیسم های تنظیم ایمنی پلاریزاسیون این جمعیت اساس هومئوستاز را تشکیل میدهد. یکی از راه های تائید پلاریزاسیون، بیان سایتوکاین های IFNg و TNFa برای فنوتیپ M1 و TGFb جهت فنوتیپ M 2 می باشد. هدف از این مطالعه بررسی بیان ژن این سایتوکاین ها در جهت تائید پلاریزاسیون ماکروفاژهای تحریک شده با BCG و مایع کیست هیداتید بارور در شرایط آزمایشگاهی بوده است.بیان ژن IL 4 که اخیرا «تولید آن توسط رده منوسیتی ماکروفاژی گزارش گردیده است مورد بررسی قرار گرفت.مواد و روشها: تک هسته ای های خون محیطی با روش بکارگیری از گرادیان غلضتی فایکول تخلیص وجداسازی شد. جمعیت مونوسیتی- ماکروفاژی باتکنیک چسبندگی از سلولهای شناور در محیط کامل کشت سلول تفکیک گردید. به مدت ۸ ساعت ماکروفاژها با محرک های B CG و مایع کیست هیداتید بارور تیمار گردید. به منظور تایید پلاریزاسیون ماکروفاژی، بیان سایتوکاین های اختصاصی با استفاده از RT-PCR و بررسی توالی تکثیر یافته، در مقایسه با نمونه کنترل مورد مقایسه قرار گرفت. نتایج: تکثیر ژن های اختصاصی سایتوکاین های هر گروه نشان دهنده تائید فرایند پلاریزاسیون بود.ماکروفاژهای بامحرک BCG بیان افزایش داشته ای را از IFN-g و TNF-a نشان دادند. در گروه با تحریک مایع کیست بارور هیداتیدبیان ژن TGF-b مشهود بود. ژن IL 4 نیز در این جمعیت ملاحظه گردید. همچنین عدم مشاهده محصول PCR در نمونه کنترل نشان دهنده عدم و یا بیان بسیار کم ژن مذکور در گروه کنترل می باشد. نتیجه گیری: توانایی BCG و مایع کیست هیداتید بارور در القا پلاریزاسیون ماکروفاژها می تواند در مطالعات تجربی مرتبط با تمایز ماکروفاژی مورد استفاده قرار گیرد. تاکید بر کارآیی این روش ساده وکم هزینه در مقایسه بابکارگیری ازکیت های پرهزینهء تمایز ماکروفاژی نیاز به پژوهش های تکمیلی دارد.

کلید واژه: پلاریزاسیون ماکروفاژ M1 ،M2 ،BCG، مایع کیست بارورهیداتید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.