دموگرافی شب پره پوست خوار میوه پسته (Arimania komaroffi (Lepidoptera: Pyralidae روی سه رقم پسته در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 دموگرافی شب پره پوست خوار میوه پسته (Arimania komaroffi (Lepidoptera: Pyralidae روی سه رقم پسته در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد دموگرافی شب پره پوست خوار میوه پسته (Arimania komaroffi (Lepidoptera: Pyralidae روی سه رقم پسته در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی دموگرافی شب پره پوست خوار میوه پسته (Arimania komaroffi (Lepidoptera: Pyralidae روی سه رقم پسته در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن دموگرافی شب پره پوست خوار میوه پسته (Arimania komaroffi (Lepidoptera: Pyralidae روی سه رقم پسته در شرایط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : دانش گیاهپزشکی ایران (علوم کشاورزی ایران)

تعداد صفحات :۱۳

پسته یکی از مهم ترین محصولات باغی کشور است. در سال های اخیر، شب پره پوست خوار میوه پسته، Arimania komaroffi به صورت یکی از آفات مهم و خسارت زای این محصول درآمده است. هدف از انجام این پژوهش، مطالعه پارامترهای رشد، و جدول زندگی و تولیدمثلی این آفت روی سه رقم بسیار معمول و با بیشترین سطح زیرکشت، شامل اوحدی، کله قوچی و احمدآقایی بود. برای این منظور، آزمایش دموگرافی این آفت در شرایط ۲۷.۵±۱ درجه سلسیوس، رطوبت نسبی ۵±۶۵ درصد و دوره نوری ۱۶ ساعت روشنایی و ۸ ساعت تاریکی در اتاقک رشد انجام گرفت. بر اساس نتایج، بیشترین طول دوره مرحله نابالغ این آفت روی رقم احمدآقایی و معادل ۵۰.۳۷ روز بود. نرخ ناخالص زادآوری روی سه رقم اوحدی، کله قوچی و احمدآقایی به ترتیب ۵۰.۶۵، ۴۴.۹۹ و ۲۷.۱۴ تخم به ازای هر حشره ماده بود. نرخ خالص زادآوری روی رقم اوحدی از نظر آماری با رقم احمدآقایی اختلاف معناداری نشان داد. کمترین تعداد تخم گذاشته شده به ازای هر ماده در هر روز با تغذیه از رقم احمدآقایی به دست آمد و با رقم اوحدی اختلاف معناداری داشت. نرخ ذاتی افزایش جمعیت (rm)، نرخ ذاتی تولد (b) و نرخ متناهی افزایش جمعیت(l) این آفت با تغذیه از رقم احمدآقایی کمترین مقدار بود و با مقادیر این پارامترها روی رقم اوحدی اختلاف معناداری نشان داد. همچنین طولانی ترین متوسط مدت زمان یک نسل روی رقم احمدآقایی مشاهده شد. بنابراین رقم احمدآقایی نسبت به دو رقم دیگر، حساسیت کمتری به آفت دارد.

کلید واژه: ارقام پسته، باروری، جدول زندگی، شب پره پوست خوار میوه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.