بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و عملکردی اسنک غیراکسترودی حاوی جوانه گندم تثبیت شده با بخار آب اشباع :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۰

امروزه افزایش ارزش تغذیه ای میان وعده ها از جمله اسنک ها به دلیل تقاضای مصرف کنندگان جهت استفاده از مواد غذایی سالم و فراسودمند رو به رشد است. از این رو هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر افزودن جوانه گندم فرآوری شده با حرارت در سطوح صفر، ۳، ۶، ۹، ۱۲ و ۱۵ درصد وزن آرد بر کمیت و کیفیت یک نوع اسنک غیراکسترودی بود. به منظور سنجش مولفه های رنگی از تکنیک پردازش تصویر و نرم افزار Image J استفاده شد. نتایج به وضوح نشان داد که افزودن جوانه گندم سبب کاهش میزان رطوبت و مولفه رنگی L* نمونه های تولیدی شد. این در حالی بود که بر میزان سختی بافت، دو مولفه رنگیa* و b* و ویتامین E محصول نهایی افزوده گردید. علاوه بر این ارزیابان چشایی نیز با بررسی طعم و مزه، تردی، رنگ و بافت هر یک از نمونه ها، بالاترین امتیاز پذیرش کلی را به نمونه حاوی ۹ درصد جوانه گندم دادند. در نهایت می توان گفت که جوانه گندم فرآوری شده با بخار آب اشباع تا سطح ۹ درصد ضمن افزایش ارزش تغذیه ای، قابلیت حفظ ویژگی های تکنولوژیکی و حسی اسنک را جهت عرضه به بازار مصرف به عنوان یک میان وعده مغذی داشت.

کلید واژه: میان وعده، جوانه گندم، تثبیت حرارتی، پردازش تصویر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.