مقاله بحثی در ارتباط با دگرگونی و منطقه بندی های مربوطه در اطراف مشهد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بحثی در ارتباط با دگرگونی و منطقه بندی های مربوطه در اطراف مشهد دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بحثی در ارتباط با دگرگونی و منطقه بندی های مربوطه در اطراف مشهد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بحثی در ارتباط با دگرگونی و منطقه بندی های مربوطه در اطراف مشهد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بحثی در ارتباط با دگرگونی و منطقه بندی های مربوطه در اطراف مشهد :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

مطالعه سنگ های دگرگونی مناطق جنوب تا شمالغرب مشهد مشخص می دارد که این سنگها پلی متامورفیک بودهو انواع دگرگونیهای ناحیه ای ، مجاورتی ، دینامیکی و متاسوماتیسم را تحمل کرده اند. که بترتیب عبارتند از :
ابتدا دگرگونی کف اقیانوسی، سنگهای بازی و فوق بازی را متاثر کرده و متعاقب آن بر اثر برخورد قار ها منطقه دچار دگرگونی ناحیه شده است که شدت آن عموما در حد رخساره شیست سبز (P:2.5-8 kb,0) T: 350-500 است، هرچند در مناطقی شدت دگرگونی به رخساره آمفیبولیت (P:7-9kb , T: 450-650) نیز می رسد. همزمان با این دگرگونی و با بعد از آن ، دگرگونی دینامیکی باعث پیدایش میلومیت ها، کاتا کلازیکها، برشها و گوجه شده است. بر اثر نفوذ توده های گرانیتوئیدی به داخل سنگهای دگرگومنی قدیمی تر، سنگهای مذکور دچار دگرگونی مجاورتی نیز شده اند. سنگهای بازی فوق بازی و دگرگونی درطی تمامی این مراحل دچار دگرسانی شده اند.
سنگهای دگرگونی ناحیه ای که بطور عمده عبارتند از: اسلیت ، فیلیت، شیست، میکاشیست های گارنت و استروتیددار ، زونهای کلریت ، بیوتیت، گارنت و استروتید را نشان میدهند که بجز زون استروتید کهمربوط به رخساره آمفیبولیت می باشد بقیه زونها مربوط به رخسارهشیست سبز می باشند. سنگهای دگرگونی مجاورتی که عبارتند از شیست های لکه دار و گرهک دار، مرمهاو اسکارنها، زونهای بیوتیت،کردیریت و آندالوزیت را نشان می دهند که مربوط به رخساره های آلبیت – اپیدوت هورنفلس و هورنبلند هورنفلس میباشند و در مرمرها با مشاهده ولاستونیت ، رخساره پیروکسن هورنفلس مشخص می شود.
مطالعه سنگ مادر سنگهای دگرگونی منطقه، سنگهای پیلتی، ماسه سنگها، سنگ آهکها، توفها و مارنها را بعنوان سنگ مادر مشخص می نماید. سنگ مادر سنگهای دگرگونی بصورت مدلی ترسیم شده است.
با مطالعه شیست وارگی، رخ اسلیتی ، جهت یافتگی وچین خوردگی ها، حداقل سه فاز دگرگونیبا سنهای مختلف که منطقه را تاحت تاثیر قرار داده است مشخص شدهومحورهای استرس و استرین منطقه را بدست می دهند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.