تاثیر عمل آوری های فیزیکی و شیمیایی بر اجزای پروتئین خام دانه کلزا و گلرنگ با استفاده از مدل CNCPS و SDS-PAGE
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر عمل آوری های فیزیکی و شیمیایی بر اجزای پروتئین خام دانه کلزا و گلرنگ با استفاده از مدل CNCPS و SDS-PAGE دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر عمل آوری های فیزیکی و شیمیایی بر اجزای پروتئین خام دانه کلزا و گلرنگ با استفاده از مدل CNCPS و SDS-PAGE کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عمل آوری های فیزیکی و شیمیایی بر اجزای پروتئین خام دانه کلزا و گلرنگ با استفاده از مدل CNCPS و SDS-PAGE،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر عمل آوری های فیزیکی و شیمیایی بر اجزای پروتئین خام دانه کلزا و گلرنگ با استفاده از مدل CNCPS و SDS-PAGE :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم دامی ایران ( علوم کشاورزی ایران)
تعداد صفحات :۱۲
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: دانه کلزا، دانه گلرنگ، CNCPS ،SDS-PAGE
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.