تجزیه عاملی و همبستگی صفات زراعی و فیزیولوژیک ژنوتیپپ های گندم در شرایط بدون تنش و تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تجزیه عاملی و همبستگی صفات زراعی و فیزیولوژیک ژنوتیپپ های گندم در شرایط بدون تنش و تنش خشکی دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تجزیه عاملی و همبستگی صفات زراعی و فیزیولوژیک ژنوتیپپ های گندم در شرایط بدون تنش و تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تجزیه عاملی و همبستگی صفات زراعی و فیزیولوژیک ژنوتیپپ های گندم در شرایط بدون تنش و تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجزیه عاملی و همبستگی صفات زراعی و فیزیولوژیک ژنوتیپپ های گندم در شرایط بدون تنش و تنش خشکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی)

تعداد صفحات :۲۰

به منظور ارزیابی و طبقه بندی صفات مورفولوژیک و فیزیولوژیک ژنوتیپ های گندم در دو شرایط بدون تنش و تنش خشکی ۳۰ ژنوتیپ گندم در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با شش تکرار در ایستگاه تحقیقات دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز طی سال زراعی ۹۲-۱۳۹۱ کشت شدند. سه تکرار به عنوان محیط بدون تنش و سه تکرار نیز به عنوان محیط تنش خشکی در نظر گرفته شد. ضرایب همبستگی عملکرد دانه در شرایط بدون تنش با صفات تعداد دانه در سنبله، عملکرد کاه، شاخص برداشت، طول پدانکل، تعداد روز تا رسیدگی فیزیولوژیک، عملکرد بیولوژیک، تعداد سنبلچه بارور در سنبله، طول سنبله و ارتفاع بوته و در شرایط تنش عملکرد دانه با عملکرد کاه، شاخص برداشت و عملکرد بیولوژیک همبستگی مثبت و معنی داری داشت که نشان دهنده همبستگی همسو می باشد. تجزیه به عامل ها بر اساس روش تجزیه به مولفه های اصلی و چرخش وریماکس نشان داد که چهار عامل اول در محیط بدون تنش روی هم رفته ۸۰.۹ درصد و در محیط تنش خشکی ۸۱.۳ درصد از تغییرات متغییرهای مورد بررسی را توجیه می نمایند. در محیط بدون تنش عامل اول ۲۲.۱ درصد از واریانس میان صفات را به خود اختصاص داده و نقش مهمی در توجیه تغییرات عملکرد دانه ایفا نمود. از این رو این عامل به عنوان عملکرد نام گذاری گردید. عوامل دوم، سوم و چهارم نیز در محیط بدون تنش ۲۱.۶، ۲۰.۹ و ۱۶.۲ درصد از تغییرات موجود بین صفات را توجیه نموده و به ترتیب به عنوان عوامل اجزای عملکرد دانه، وزن دانه، شاخص برداشت و ارتفاع نام گذاری شدند. در محیط تنش نیز عامل اول ۲۳.۳ درصد از واریانس موجود بین صفات را به خود اختصاص داده و نقش مهمی در توجیه تغییرات طول سنبله، تعداد سنبلچه بارور در سنبله و تعداد دانه در سنبله ایفا نمود. این عامل تحت عنوان اجزای عملکرد دانه نام گذاری گردید. عوامل دوم، سوم و چهارم ۲۲.۴، ۲۲.۱ و ۱۳.۳ درصد از تغییرات صفات را توجیه نموده و به ترتیب به عنوان عوامل ارتفاع، عملکرد و فنولوژی گیاه نام گذاری شدند. به طور کلی نتایج نشان داد، اکثر صفاتی که همبستگی مثبت و معنی دار با عملکرد دانه دارند، با افزایش هر کدام از آن ها، عملکرد بهبود می یابد.

کلید واژه: تجزیه به عامل ها، تنش خشکی، چرخش وریماکس، گندم، همبستگی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.