بررسی روابط بین صفات زراعی در شرایط تنش شوری در ژرم پلاسم گندم نان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی روابط بین صفات زراعی در شرایط تنش شوری در ژرم پلاسم گندم نان دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی روابط بین صفات زراعی در شرایط تنش شوری در ژرم پلاسم گندم نان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی روابط بین صفات زراعی در شرایط تنش شوری در ژرم پلاسم گندم نان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی روابط بین صفات زراعی در شرایط تنش شوری در ژرم پلاسم گندم نان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی)

تعداد صفحات :۲۰

در این تحقیق ۳۵۲ نمونه ژنتیکی از کلکسیون گندم نان بانک ژن گیاهی ملی ایران برای تحمل به تنش شوری مورد ارزیابی قرار گرفت. نمونه های ژنتیکی مذکور از ۲۴ کشور دریافت شده بودند و در ایستگاه تحقیقاتی اردکان در استان یزد با EC خاک برابر ۱۰ دسی زیمنس بر متر مورد مطالعه قرار گرفتند. بذر نمونه ها در قالب طرح آزمایشی آگمنت با سه رقم شاهد شامل کویر، روشن و ماهوتی کشت و با آب دارای EC برابر ۱۲ دسی زیمنس بر متر آبیاری شدند. تعداد ۱۲ صفت مورفولوژیکی و زراعی مطابق با دستورالعمل مرکز بین المللی ذخایر توارثی گیاهی مورد ارزیابی قرار گرفت. نتایج نشان داد که بیشترین ضریب تغییرات (۳۱.۲۷ درصد) متعلق به صفت تعداد پنجه بود. پنج صفت، تعداد دانه در سنبله، وزن صد دانه، تعداد گلچه درسنبلچه، تعداد گره ساقه و ارتفاع بوته، به عنوان متغیر مستقل، وارد مدل رگرسیون مرحله ای شدند و ۹۸ درصد از تغییرات وزن دانه سنبله را توجیه نمودند. بر اساس مقادیر مطلوب مولفه های اصلی و مقایسه با ارقام شاهد، تعداد ۱۴ نمونه ژنتیکی به عنوان نمونه های برتر شناسایی شدند. روابط منشاء نمونه های ژنتیکی با استفاده از تجزیه خوشه ای مورد بررسی قرار گرفت و کشورهای مبداء در دو گروه تفکیک شدند. نتایج کلی تحقیق حاکی از وجود تنوع ژنتیکی مناسب در صفات ارزیابی شده بود و نشان داد که ژرم پلاسم گندم نان بانک ژن گیاهی ملی ایران به عنوان منبع ژنتیکی غنی برای تحمل به شوری، قابل بهره برداری می باشد.

کلید واژه: تنش شوری، ژرم پلاسم، تحمل، تجزیه مسیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.