ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی، کیفی و هتروزیس در ارقام توتون و نسل F1 در شرایط تنش و بدون تنش خشکی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی، کیفی و هتروزیس در ارقام توتون و نسل F1 در شرایط تنش و بدون تنش خشکی دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی، کیفی و هتروزیس در ارقام توتون و نسل F1 در شرایط تنش و بدون تنش خشکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی، کیفی و هتروزیس در ارقام توتون و نسل F1 در شرایط تنش و بدون تنش خشکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی، کیفی و هتروزیس در ارقام توتون و نسل F1 در شرایط تنش و بدون تنش خشکی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های به زراعی(تنش های محیطی در علوم گیاهی)

تعداد صفحات :۲۶

به منظور بررسی خصوصیات مورفولوژیکی، فیزیولوژیکی، کیفی و هتروزیس در ارقام توتون و نسل F1، تعداد پنج واریته توتون ویرجینیا شامل VE1، Coker347، NC89، K394 و Coker254 در یک تلاقی دی آلل یک طرفه با یکدیگر تلاقی داده شدند و F1 به دست آمده به همراه والدین در دو شرایط تنش و بدون تنش خشکی در دو ایستگاه رشت و تیرتاش (چهار آزمایش جداگانه) و در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار در سال زراعی ۱۳۹۰ کشت گردیدند. نتایج نشان داد که بین ارقام مورد بررسی در هر دو منطقه و در هر دو شرایط تنش و بدون تنش از نظر طول برگ، عرض برگ، تعداد برگ، شاخص سطح برگ، ارتفاع ساقه، قطر ساقه، عملکرد برگ سبز، عملکرد برگ خشک، روز تا شروع گلدهی، دوره گلدهی، میزان کلروفیل، میزان نسبی آب برگ، میزان نیکوتین، میزان قند، نسبت قند به نیکوتین، درصد پتاس و درصد نیتروژن اختلاف معنی داری وجود داشت. در خصوص عملکرد برگ خشک در شرایط بدون تنش، بیشترین هتروزیس مثبت در هر دو منطقه به Coker254 × Coker347 تعلق پیدا کرد، در حالی در شرایط تنش خشکی در منطقه تیرتاش، بیشترین هتروزیس مثبت در تلاقی مشاهده شد. از لحاظ میزان نکوتین در شرایط بدون تنش، بیشترین هتروزیس مثبت در تیرتاش بهNC89× Coker347 اختصاص پیدا کرد. در حالی که در رشت فقط در شرایط تنش خشکی هتروزیس مشاهده شد. در این شرایط بیشترین هتروزیس مثبت به اختصاص یافت. از لحاظ سایر خصوصیات کمی و کیفی نیز بیشترین هتروزیس های مثبت و منفی تغییراتی را بین شرایط تنش در مقایسه با شرایط بدون تنش نشان داد.

کلید واژه: ارقام توتون، تنش خشکی، خصوصیات کمی وکیفی، نسل F1، هتروزیس

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.