بهینه سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بهینه سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ دارای ۱۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بهینه سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بهینه سازی استخراج آنتوسیانین گلبرگ زعفران به روش سطح پاسخ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۸

در این پژوهش، شرایط بهینه استخراج آنتوسیانین های گلبرگ زعفران بوسیله حلال اتانول اسیدی تعیین شد. متغیرهای مستقل شامل نسبت حلال به نمونه (۲۰ تا ۸۰ میلی لیتر حلال بر گرم نمونه)، درصد اتانول (۷۵ تا ۲۵ درصد)، دما (۲۵ تا ۴۵ درجه سانتی گراد) و زمان استخراج (۸ تا ۲۴ ساعت) بودند. روش سطح پاسخ جهت تعیین شرایط بهینه استخراج با هدف بالاترین میزان آنتوسیانین (بر مبنای سیانیدین تری گلیکوزید) مورد استفاده قرار گرفت. آزمون ها بر مبنای طرح باکس بنکن و چهار متغیر مستقل طراحی شدند. ضرایب واریانس به دست آمده نشان داد که اثر دما بر میزان آنتوسیانین استخراج شده نسبت به دیگر عوامل در سطح اطمینان ۹۵ درصد شاخص تر بود. نسبت ۲۰ میلی گرم بر لیترحلال به نمونه، اتانول ۲۵.۰۲ درصد، دمای ۲۵.۸ درجه سانتی گراد و زمان استخراج ۲۴ساعت به عنوان شرایط بهینه استخراج تعیین شدند. در شرایط بهینه، مقدار ۱۶۰۹.۱۱ میلی گرم آنتوسیانین به ازای هر لیتر عصاره گلبرگ زعفران استحصال شد. معادله درجه دوم کاسته شده بیانگر اثر مستقل متغیرهای فرآیند در استخراج آنتوسیانین از عصاره گلبرگ زعفران بود.

کلید واژه: آنتوسیانین، استخراج، روش سطح پاسخ، گلبرگ زعفران

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.