تاثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم چرب
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
تاثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم چرب دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم چرب کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن تاثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم چرب :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۱۶
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: خصوصیات فییکوشیمیایی، بافت، صمغ دانه شاهی، ماست کم چرب
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.