تاثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم چرب


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم چرب دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم چرب  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم چرب،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر صمغ دانه شاهی بر خواص رئولوژیکی و بافتی ماست کم چرب :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۶

لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.

کلید واژه: خصوصیات فییکوشیمیایی، بافت، صمغ دانه شاهی، ماست کم چرب

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.