بهینه سای فرمولاسیون بستنی کم چرب با کاربرد آنیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و جایگین های چربی بر پایه پروتئین
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
بهینه سای فرمولاسیون بستنی کم چرب با کاربرد آنیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و جایگین های چربی بر پایه پروتئین دارای ۲۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بهینه سای فرمولاسیون بستنی کم چرب با کاربرد آنیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و جایگین های چربی بر پایه پروتئین کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بهینه سای فرمولاسیون بستنی کم چرب با کاربرد آنیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و جایگین های چربی بر پایه پروتئین،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن بهینه سای فرمولاسیون بستنی کم چرب با کاربرد آنیم ترانس گلوتامیناز میکروبی و جایگین های چربی بر پایه پروتئین :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی
تعداد صفحات :۲۴
لطفا برای مشاهده چکیده به متن کامل (PDF) مراجعه فرمایید.
کلید واژه: آنیم ترانس گلوتامینازمیکروبی، ایزوله پروتئین سویا، بستنی کم چرب وانیلی، جایگین چربی بر پایه پروتئین، کنسانتره پروتئین آب پنیر
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.