تعیین میانگین مساحت چغندرقند با استفاده از روش پردازش تصویر دیجیتال و بررسی همبستگی آن با فاکتورهای کیفیت تکنولوژی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تعیین میانگین مساحت چغندرقند با استفاده از روش پردازش تصویر دیجیتال و بررسی همبستگی آن با فاکتورهای کیفیت تکنولوژی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تعیین میانگین مساحت چغندرقند با استفاده از روش پردازش تصویر دیجیتال و بررسی همبستگی آن با فاکتورهای کیفیت تکنولوژی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تعیین میانگین مساحت چغندرقند با استفاده از روش پردازش تصویر دیجیتال و بررسی همبستگی آن با فاکتورهای کیفیت تکنولوژی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تعیین میانگین مساحت چغندرقند با استفاده از روش پردازش تصویر دیجیتال و بررسی همبستگی آن با فاکتورهای کیفیت تکنولوژی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی

تعداد صفحات :۱۶

چغندرقند به عنوان یک گیاه صنعتی و استراتژیک، یکی از اصلی ترین منابع تولید شکر در ایران و جهان محسوب می شود. تحقیق حاضر در طول یک دوره بهره برداری در سال ۱۳۹۲ بر روی چغندرهای قند ارسالی به کارخانه قند همدان صورت گرفت. تصاویری از سطح چغندرهای نمونه گیری شده با استفاده از یک دستگاه پویشگر رومیزی تهیه و به کمک الگوریتم طراحیشده در نرم افزار متلب مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفت و مساحت سطح نمونه ها تعیین گردید. سپس آزمون های فیزیکوشیمیایی به منظور اندازه گیری برخی فاکتورهای مرتبط با کیفیت محصول مانند درصد قند، نیتروژن مضره، سدیم و پتاسیم موجود در ریشه ها انجام شد. مساحت سطح چغندرهای قند با فاکتورهایی همچون درصد قند ناخالص (R2=-0.696)، درصد قند خالص (R2=-0.724)، ضریب استحصال شکر (R2=-0.679) و قند ملاس (R2=0.459) دارای همبستگی معنی دار بود. با توجه به یافته های این تحقیق، می توان نتیجه گرفت که کاهش عیار و افزایش میزان ناخالصی ها در چغندرهای قند، متناسب با میانگین مساحت چغندر بوده و با افزایش اندازه و در نتیجه افزایش سطح چغندرقند، میزان عیار کاهش و ناخالصی های موجود افزایش می یابد.

کلید واژه: چغندرقند، خصوصیات فیزیکوشیمیایی، ضریب استحصال شکر، پردازش تصویر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.