بررسی ارتباط فاکتورهای روانی- اجتماعی مرتبط با کار در بروز اختلالات ناحیه گردن در پرسنل اداری دانشگاه علوم پزشکی شیراز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی ارتباط فاکتورهای روانی- اجتماعی مرتبط با کار در بروز اختلالات ناحیه گردن در پرسنل اداری دانشگاه علوم پزشکی شیراز دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی ارتباط فاکتورهای روانی- اجتماعی مرتبط با کار در بروز اختلالات ناحیه گردن در پرسنل اداری دانشگاه علوم پزشکی شیراز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی ارتباط فاکتورهای روانی- اجتماعی مرتبط با کار در بروز اختلالات ناحیه گردن در پرسنل اداری دانشگاه علوم پزشکی شیراز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی ارتباط فاکتورهای روانی- اجتماعی مرتبط با کار در بروز اختلالات ناحیه گردن در پرسنل اداری دانشگاه علوم پزشکی شیراز :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : سلامت کار ایران

تعداد صفحات :۱۰

زمینه و هدف: اختلالات اسکلتی- عضلانی (MSDs) (Musculoskeletal disorders) ناحیه گردن یکی از عوامل اصلی در افزایش غیبت های شغلی کارکنان، تغییر شغل افراد و هزینه های درمانی می باشد. در این میان عوامل گوناگونی در وقوع این اختلالات موثر می باشند. مطالعه حاضر با هدف بررسی ارتباط فاکتورهای روانی- اجتماعی مرتبط با کار در بروز گردن درد در پرسنل اداری دانشگاه علوم پزشکی شیراز انجام پذیرفت.روش کار: در این مطالعه Cross-sectional، ۲۲۴ نفر از واحدهای مختلف اداری دانشگاه علوم پزشکی انتخاب شدند. داده ها با استفاده از پرسشنامه محتوی شغلی و پرسشنامه نوردیک ناحیه گردن به صورت مصاحبه در محل کار جمع آوری شدند. برای تعیین عوامل موثر روانی- اجتماعی و دموگرافیک بر اختلالات ناحیه گردن از آزمون رگرسیون لجستیک استفاده شد.یافته ها: طی ۱۲ ماه گذشته، %۷۱.۷ کارکنان از اختلالات اسکلتی- عضلانی ناحیه گردن رنج برده اند. از این میزان %۶۷.۳ موارد گردن درد در ارتباط با شرایط کاری می باشد. آزمون آماری نشان داد که شیوع اختلالات اسکلتی- عضلانی ناحیه گردن در کارکنان اداری با فشارهای روانی (عدم در اختیار داشتن زمان کافی) و سابقه کار ارتباط معنی دار دارد.نتیجه گیری: اختلالات اسکلتی- عضلانی ناحیه گردن در کارکنان اداری دانشگاه علوم پزشکی شیراز از شیوع بالایی برخوردار است. در میان عوامل گوناگون مورد بررسی، عدم در اختیار داشتن زمان کافی و همچنین سابقه کار از جمله عوامل مرتبط با اختلالات ناحیه گردن تعیین شد. هرگونه برنامه مداخله ای جهت پیشگیری یا کاهش وقوع MSDs ناحیه گردن در میان کارکنان اداری مورد مطالعه می بایست بر این دو عامل متمرکز گردد.

کلید واژه: اختلالات اسکلتی- عضلانی، گردن درد، فاکتورهای روانی- اجتماعی مرتبط با کار، کارکنان اداری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.