مطالعه سنجش محتوای فنل و فلاونوئیدی تام و ارزیابی عملکرد ضد اکسایشی عصاره متانلی اندام هوایی گیاه گل گاوزبان در شرایط آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مطالعه سنجش محتوای فنل و فلاونوئیدی تام و ارزیابی عملکرد ضد اکسایشی عصاره متانلی اندام هوایی گیاه گل گاوزبان در شرایط آزمایشگاهی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مطالعه سنجش محتوای فنل و فلاونوئیدی تام و ارزیابی عملکرد ضد اکسایشی عصاره متانلی اندام هوایی گیاه گل گاوزبان در شرایط آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مطالعه سنجش محتوای فنل و فلاونوئیدی تام و ارزیابی عملکرد ضد اکسایشی عصاره متانلی اندام هوایی گیاه گل گاوزبان در شرایط آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مطالعه سنجش محتوای فنل و فلاونوئیدی تام و ارزیابی عملکرد ضد اکسایشی عصاره متانلی اندام هوایی گیاه گل گاوزبان در شرایط آزمایشگاهی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : طب مکمل

تعداد صفحات :۱۴

مقدمه: در طب سنتی و نوین، گیاهان داروئی و عصاره آن ها دارای کاربردهایی در تغذیه، پزشکی و صنعت می باشند. ضد اکسایش ها شامل ترکیباتی هستند که با احیا کردن موجب جلوگیری از روند اکسیداسیون در سلول می شوند. گیاه گل گاوزبان (Echium amoenum L.) در مناطق کوهستانی مازندران می روید و در طب سنتی، اثرات بیولوژیک متفاوتی چون آرام بخشی، ضد التهاب، ضد افسردگی و خواص پیشگیری کننده سرطانی را دارد. هدف از این مطالعه بررسی محتوای تام فنلی و فلاونوئیدی و همچنین میزان فعالیت ضد اکسایشی این گیاه است.مواد و روش ها: در این مطالعه تجربی – آزمایشگاهی، محتوای تام فنلی عصاره متانولی اندام هوایی گل گاوزبان با استفاده از واکنش گر فولین- سیوکالتیو در طول موج ۷۶۰ نانومتر و محتوای تام فلاونوئیدی این عصاره با استفاده از معرف آلومینیوم کلراید در طول موج ۴۲۰ نانومتر سنجیده شد، سپس فعالیت ضد اکسایشی عصاره در غلظت های متفاوت تهیه شد؛ در نهایت، محتواها به همراه فعالیت ضد اکسایشی عصاره مورد ارزیابی قرار گرفتند.یافته ها: نتایج نشان داد محتوای تام فنلی برای عصاره گل گاوزبان۴۲۹±۲ mg gallic acid equivalent/ml و محتوای فلاونوئید این عصاره۱۴۸.۵۶±۱.۵۲ mg quercetin equivalent/ml است. در بررسی فعالیت به دا م اندازی رادیکال با ۲،۲diphenyl-1-picryl-hydrazylhydrate(DPPH)، غلظت مهاری %۵۰ (IC50) 178.11mg/ml تعیین گردید. در ارزیابی فعالیت احیاکنندگی مشخص شد عصاره گل گاوزبان اثرات قوی تری نسبت به ویتامین C داشت. در سنجش به دام اندازی نیتریک اکساید، درصد مهار در عصاره متانولی برابر ۵۷.۸۹% و قدرت شلاته کردن آهن برابر ۵۱.۷۴% تعیین گردید که از نظر آماری تفاوت معنی داری با ویتامین C و کوئرستین به ترتیب به میزان (P=0.0473) و (P=0.0096) از خود نشان داد.نتیجه گیری: نظر به نتایج حاصل، عصاره E.amoenum از خاصیت ضد اکسایشی قابل توجهی برخوردار بوده که باید بیش از قبل، مورد توجه قرار گیرد. همچنین عصاره گیاه به عنوان یک ترکیب آنتی اکسیدان با قابلیت رقابت با ویتامین C، می تواند در ساخت فرآورده های غذایی و داروئی مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: گل گاوزبان، عصاره، ضد اکسایش، فنل ها، فلاونوئید ها

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.