معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) جهت شناسایی و تعیین مقدار لیزینوآلانین در شیر خشک نوزادان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) جهت شناسایی و تعیین مقدار لیزینوآلانین در شیر خشک نوزادان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) جهت شناسایی و تعیین مقدار لیزینوآلانین در شیر خشک نوزادان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) جهت شناسایی و تعیین مقدار لیزینوآلانین در شیر خشک نوزادان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن معتبرسازی روش کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) جهت شناسایی و تعیین مقدار لیزینوآلانین در شیر خشک نوزادان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: لیزینوآلانین طی تهیه و فرآوری شیر خشک در اثر حرارت،pH قلیایی با واکنش حذفی بتا، تشکیل دهیدروآلانین و واکنش با ترکیبات آمین دار ایجاد می گردد. در این مطالعه طراحی و معتبر سازی روشی مناسب جهت شناسایی و تعیین مقدار لیزینوآلانین در شیر خشک نوزادان با استفاده از کروماتوگرافی مایع با کارایی بالا (HPLC) مد نظر قرار گرفت.مواد و روش ها: در این پژوهش ابتدا شرایط بهینه HPLC (ستون C18، آشکارساز فلورسانس، مشتق سازی توسط دنسیل کلراید، سرعت جریان فاز متحرک ۰.۹ ml/min، شویش گرادیانت و فاز متحرک شامل بافر فسفات pH=7 و استونیتریل) تعیین شد. بر اساس شرایط فوق روش معتبر سازی گردید و کارآمدی روش معتبر شده با آنالیز ۱۰ نمونه شیر خشک بررسی شد.یافته ها: نمودار کالیبراسیون در محدوده غلظتی ۸۰- ۵ میلی گرم بر لیتر، خطی بود. ضریب همبستگی R2=0.9949 به دست آمد. حد تشخیص (Limit of Detection) 2mg/L و حد تعیین مقدار (Limit of Quantification) 5mg/L و درصد بازیافت (Recovery) 83.7 _ 87.8 درصد به دست آمد. در ارزیابی دقت روش، انحراف استاندارد نسبی (RSD%) سطح منحنی و غلظت به دست آمده محاسبه شد. برای Intra day به ترتیب کمتر از ۳.۸۷ و ۲.۷ درصد و برای Inter day به ترتیب کمتر از ۵.۲ و ۷.۴ درصد به دست آمد. در ۷ مورد از شیرهای آنالیز شده، لیزینوآلانین شناسایی نشد و در ۳ نمونه مقدار آن بین LOD،LOQ به دست آمد.نتیجه گیری: این روش در جهت تشخیص و شناسایی لیزینوآلانین در شیرخشک نوزادان از دقت، صحت و کارایی لازم برخوردار بوده و در دسترس و مقرون به صرفه می باشد.

کلید واژه: لیزینوآلانین، شیر خشک نوزادان، کروماتوگرافی مایع باکارایی بالا، آشکارساز فلورسانس، معتبرسازی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.