اثرات مصرف گز سین بیوتیک غنی شده با بتاکاروتن بر روی کنترل گلیسمیک و چربی های خون بیماران دیابتی نوع ۲


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات مصرف گز سین بیوتیک غنی شده با بتاکاروتن بر روی کنترل گلیسمیک و چربی های خون بیماران دیابتی نوع ۲ دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات مصرف گز سین بیوتیک غنی شده با بتاکاروتن بر روی کنترل گلیسمیک و چربی های خون بیماران دیابتی نوع ۲  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات مصرف گز سین بیوتیک غنی شده با بتاکاروتن بر روی کنترل گلیسمیک و چربی های خون بیماران دیابتی نوع ۲،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات مصرف گز سین بیوتیک غنی شده با بتاکاروتن بر روی کنترل گلیسمیک و چربی های خون بیماران دیابتی نوع ۲ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم تغذیه و صنایع غذایی ایران

تعداد صفحات :۱۳

سابقه و هدف: مدارک اخیر حاکی از آن است که دریافت آنتی اکسیدان ها و سین بیوتیک ها به خاطر اثر بر سایتوکین های التهابی و استرس اکسیداتیو ممکن است بر وضعیت گلایسمیک و چربی های خون بیماران دیابتی مؤثر باشد. هدف از این مطالعه بررسی اثر مصرف گز سین بیوتیک غنی شده با بتاکاروتن بر فراسنج بیوشیمیایی در بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ بود.مواد و روش ها: این مطالعه کارآزمایی بالینی دو سوکور متقاطع بر روی ۵۱ بیمار مبتلا به دیابت نوع ۲ در محدوده سنی ۷۰-۳۵ سال انجام شد. پس از دوره ۲ هفته ای آمادگی که از بیماران خواسته شد هیچ مکمل تغذیه ای حاوی آنتی اکسیدان و غذاهای حاوی سین بیوتیک دریافت نکنند، بیماران به طور تصادفی برای مصرف گز سین بیوتیک غنی شده با بتاکاروتن (۵۱=n) یا گز کنترل (۵۱=n) به مدت ۶ هفته تقسیم شدند. پس از سه هفته استراحت، به طور متقاطع مصرف ۶ هفته بعدی افراد شروع شد. گز سین بیوتیک غنی شده با بتاکاروتن حاوی ۱۰۷ CFU باکتری لاکتوباسیلوس اسپوروژنز سویه با دوام و مقاوم به حرارت از باکتری پروبیوتیک، ۰.۱۵ گرم اینولین به عنوان پری بیوتیک و ۰.۰۴ گرم بتاکاروتن به ازای هر گرم گز بود. گز کنترل (مشابه گز سین بیوتیک بدون باکتری، اینولین و بتاکاروتن) در بسته های ۷ گرمی بسته بندی شد. به بیماران توصیه شد که روزانه ۳ عدد گز سین بیوتیک یا گز کنترل را مصرف کنند. نمونه خون ناشتا از بیماران در ابتدا و ۶ هفته بعد از مداخله برای اندازه گیری فراسنج بیوشیمیایی گرفته شد.یافته ها: بعد از ۶ هفته مداخله، مصرف گز سین بیوتیک غنی شده با بتاکاروتن در مقایسه با گز کنترل، منجر به کاهش معنی دار در انسولین سرمی (تغییرات از ابتدا: -۱.۰۰±۷.۹۰ در مقابل ۳.۶۸±۶.۹۱ mIU/mL، p<0.002)، مقاومت به انسولین -۰.۷۳±۳.۹۶ HOMA-IR در مقابل ۱.۸۲±۴.۰۹، p<0.002)، HOMA-B (-0.57±۹.۹۰ در مقابل ۸.۷۱±۱۷.۱۵، p<0.01)، تری گلیسرید (-۲.۸۶±۴۹.۵۳ در مقابل ۲۰.۱۴±۵۰.۱۰ mg/dL، p<0.02)، کلسترول VLDL (-0.57±۹.۹۰ در مقابل ۴.۰۳±۱۰.۰۲ mg/dL، p<0.02) و نسبت کلسترول کل به HDL (-0.01±۱.۰۸ در مقابل ۰.۶۴±۰.۸۱، p<0.001) شده است.نتیجه گیری: در مجموع، مصرف گز سین بیوتیک غنی شده با بتاکاروتن به مدت ۶ هفته در بیماران دیابتی نوع ۲ در مقایسه با گز کنترل، اثرات مفیدی بر روی غلظت انسولین سرمی، مقاومت به انسولین، تری گلیسرید، VLDL کلسترول و نسبت کلسترول کل به HDL داشته است، ولی روی سایر فراسنج های بیوشیمیایی تاثیری نداشت.

کلید واژه: سین بیوتیک، مقاومت به انسولین، کنترل گلیسمیک، چربی خون، دیابت نوع ۲

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.