بررسی گرایش دانشجویان نسبت به هویت ملی با تاکید بر قومیت (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه های دولتی و آزاد مرکز استان گلستان در سال تحصیلی ۹۲- ۹۱)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی گرایش دانشجویان نسبت به هویت ملی با تاکید بر قومیت (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه های دولتی و آزاد مرکز استان گلستان در سال تحصیلی ۹۲- ۹۱) دارای ۲۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی گرایش دانشجویان نسبت به هویت ملی با تاکید بر قومیت (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه های دولتی و آزاد مرکز استان گلستان در سال تحصیلی ۹۲- ۹۱)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی گرایش دانشجویان نسبت به هویت ملی با تاکید بر قومیت (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه های دولتی و آزاد مرکز استان گلستان در سال تحصیلی ۹۲- ۹۱)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی گرایش دانشجویان نسبت به هویت ملی با تاکید بر قومیت (مورد مطالعه: دانشجویان دانشگاه های دولتی و آزاد مرکز استان گلستان در سال تحصیلی ۹۲- ۹۱) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات توسعه اجتماعی – فرهنگی

تعداد صفحات :۲۸

هویت قومی که یکی از مهم ترین انواع هویت به شمار می رود، در هویت ملی یک گروه سرزمینی وجود دارد و از ریشه ای تاریخی در هر سرزمین و کشوری برخوردار است. به خطر افتادن هویت قومی، هویت ملی را نیز در جامعه دچار تزلزل می کند یا آن را به اضمحلال می برد. هدف اصلی این مقاله تبیین تفاوت گرایش به هویت ملی بر اساس تعلق به گروه قومی است. روش تحقیق پیمایشی و ابزار سنجش پرسش نامه بوده است. جامعه آماری پژوهش همه دانشجویان دانشگاه های دولتی و آزاد مستقر در مرکز استان گلستان بوده اند که تعداد آن ها بر اساس آخرین آمار ۸۳۱۱۰ نفر بوده است. برای تعیین حجم نمونه از فرمول منطقی کوکران استفاده شده و پس از حذف پرسش نامه های ناقص، داده های به دست آمده از ۴۳۰ نفر مورد پردازش و تحلیل قرار گرفته است. نتایج نشان داده که از ابعاد سه گانه گرایش به هویت ملی، بعد رفتاری گرایش دانشجویان به هویت ملی بالاتر از دو بعد دیگر، و بعد عاطفی گرایش آنان نیز بالاتر از بعد شناختی است. شاخص میانگین هم حاکی از آن است که در مجموع گرایش دانشجویان به هویت ملی، در حد زیاد (۴.۱۱۸ از ۵) است. مقایسه گروه های قومی برحسب گرایش به هویت ملی نشان داده با توجه به مقدار محاسبه شده آزمون مقایسه تفاوت ها که برابر با ۰.۹۵۷ و سطح معنی داری آن که برابر با ۰.۲۹۳ است، تفاو ت معنی داری میان گروه های قومی مختلف در گرایش به هویت ملی وجود ندارد. تفاوت های جزئی موجود نشان دهنده آن است که دانشجویان کرد بالاترین گرایش را به هویت ملی دارند، در حالی که دانشجویان لر در کم ترین حد قرار گرفته اند. پس از کردها، ترک ها و ترکمن ها جای دارند. فارس ها نیز در رتبه پنجم قرار می گیرند و سیستانی ها به عنوان یک گروه زبانی، نزدیک به فارس ها قرار دارند. رتبه بندی گرایش دانشجویان به هویت ملی برحسب رشته تحصیلی نشان می دهد که تفاوت معنی داری در این زمینه وجود دارد، به گونه ای که دانشجویان رشته های فنی و مهندسی و سپس علوم پایه دارای بالاترین گرایش هستند، اما دانشجویان رشته های علوم پزشکی و علوم کشاورزی در رتبه های آخر قرار گرفته اند.

کلید واژه: هویت ملی، گرایش، قومیت، دانشجو، استان گلستان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.