اثر باکتری های حل کننده فسفات در ترکیب با کود شیمیایی فسفره بر عملکرد هیبریدهای ذرت دانه ای در شمال استان خوزستان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر باکتری های حل کننده فسفات در ترکیب با کود شیمیایی فسفره بر عملکرد هیبریدهای ذرت دانه ای در شمال استان خوزستان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر باکتری های حل کننده فسفات در ترکیب با کود شیمیایی فسفره بر عملکرد هیبریدهای ذرت دانه ای در شمال استان خوزستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر باکتری های حل کننده فسفات در ترکیب با کود شیمیایی فسفره بر عملکرد هیبریدهای ذرت دانه ای در شمال استان خوزستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر باکتری های حل کننده فسفات در ترکیب با کود شیمیایی فسفره بر عملکرد هیبریدهای ذرت دانه ای در شمال استان خوزستان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : فیزیولوژی محیطی گیاهی (پژوهش های اکوفیزیولوژی گیاهی ایران)

تعداد صفحات :۱۶

به منظور بررسی تاثیر باکتری های حل کننده فسفات در ترکیب با کود شیمیایی فسفره بر عملکرد هیبریدهای ذرت دانه ای آزمایشی در شمال استان خوزستان در تابستان سال های ۱۳۹۳-۱۳۹۲ به روش کرت های دوبار خرد شده در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با چهار تکرار اجرا شد. تلفیق کود شیمیایی و زیستی به عنوان تیمار اصلی در چهار سطح (۱۰۰ درصد کود شیمیایی به تنهایی ۲۵، ۵۰ و ۷۵ درصد تلفیق کود شیمیایی با ۱۰۰ درصد کود زیستی) در کرت های اصلی، هبیریدهای ذرت دانه ای با سه سطح (سینگل کراس ۷۰۴، مبین و کارون) در کرت های فرعی قرار داده شدند. در این تحقیق تلفیق کود شیمیایی با کود زیستی برعملکرد بیولوژیکی در سطح احتمال ۵ درصد معنی دار و بقیه صفات غیر معنی دار گردید. همچنین نوع هیبرید مورد آزمایش نیز دارای تفاوت معنی داری در عملکرد و اجزای عملکرد بود ولی بر شاخص برداشت اثر غیرمعنی داری بر جای گذاشت. بیشترین عملکرد دانه با مقدار ۱۲۸۷۵ کیلوگرم در هکتار متعلق به سینگل کراس ۷۰۴ با تلفیق ۲۵ درصد تلفیق کود شیمیایی و زیستی و کمترین مقدار نیز با ۱۰۲۱۵ کیلوگرم در هکتار به هیبرید مبین با ۲۵ درصد تلفیق کود شیمیایی و زیستی تعلق داشت. با توجه به نتایج حاصله به نظر می رسد که تلفیق کود شیمیایی با کود زیستی توانست سبب افزایش عملکرد در هیبریدهای سینگل کراس ۷۰۴ و کارون شود و هیبرید مبین از قابلیت کودپذیری پایین تری برخوردار بود.

کلید واژه: باکتری های حل کننده فسفات، کود شیمیایی فسفره، عملکرد دانه، هیبرید ذرت، کشاورزی پایدار

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.