بررسی میانگین فیتات در انواع نان در شهرستان اصفهان در سال ۱۳۸۵


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی میانگین فیتات در انواع نان در شهرستان اصفهان در سال ۱۳۸۵ دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی میانگین فیتات در انواع نان در شهرستان اصفهان در سال ۱۳۸۵  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی میانگین فیتات در انواع نان در شهرستان اصفهان در سال ۱۳۸۵،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی میانگین فیتات در انواع نان در شهرستان اصفهان در سال ۱۳۸۵ :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات نظام سلامت

تعداد صفحات :۹

مقدمه: نان عمده ترین غذا در تامین انرژی دریافتی روزانه در ایران می باشد. فیتات ترکیب موجود در نان است که با مواد معدنی ایجاد رسوب می کند و این عناصر را در دستگاه گوارش غیرقابل جذب می کند. این مطالعه با هدف بررسی مقدار فیتات در انواع نان در شهر اصفهان صورت گرفته است.روش ها: نان های مورد آزمایش از ۶ نوع نان شامل نان کامل (سبوس دار)، نان سنگک، نان بربری، نان کمباینی و نان تافتون و نان ماشینی بودند. نمونه های نان از نانوایی های سطح شهر اصفهان به صورت نمونه گیری تصادفی تهیه شدند. مقدار فیتات به روش Early & Beturk اندازه گیری شد.یافته ها: نان سنگک، سبوس دار، کمباینی، تنوری، بربری و ماشینی به ترتیب بیشترین تا کمترین مقدار مقدار فیتات را داشتند.نتیجه گیری: درصد سبوس در آرد مصرف شده برای پخت نان، مقدار مصرف خمیر مایه، مقدار جوش شیرین اضافه شده به خمیر و مدت زمان استراحت خمیر مواردی هستند که در میزان باقی ماندن اسید فیتات در نان پس از پخت تاثیر گذارند.

کلید واژه: فیتات، نان، تاخیر رشد، سوء جذب، روی، تخمیر

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.