اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و تیامین بر ویژگی های کمی و کیفی گل ژربرا رقم پینک الگانس (Gerbera jamesonii L. cv. Pink Elegance)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۹۷,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و تیامین بر ویژگی های کمی و کیفی گل ژربرا رقم پینک الگانس (Gerbera jamesonii L. cv. Pink Elegance) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و تیامین بر ویژگی های کمی و کیفی گل ژربرا رقم پینک الگانس (Gerbera jamesonii L. cv. Pink Elegance)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و تیامین بر ویژگی های کمی و کیفی گل ژربرا رقم پینک الگانس (Gerbera jamesonii L. cv. Pink Elegance)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و تیامین بر ویژگی های کمی و کیفی گل ژربرا رقم پینک الگانس (Gerbera jamesonii L. cv. Pink Elegance) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون کشت های گلخانه ای

تعداد صفحات :۱۲

ژربرا یکی از مهمترین گل های بریده در جهان است که به طور وسیعی در بسیاری از گلخانه های تجاری تولید می شود. امروزه، افزایش عملکرد و کیفیت یکی از ضرورت های تولید به شمار می رود. این پژوهش با هدف ارزیابی اثر محلول پاشی سالیسیلیک اسید و تیامین بر ویژگی های کمی و کیفی گل ژربرا، در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تکرار، به صورت گلدانی در گلخانه انجام شد. تیمار ها شامل آب شهری (شاهد)، سالیسیلیک اسید (غلظت های ۷۵ و ۱۵۰ میکرومولار) و تیامین (غلظت های ۲۵۰ و ۵۰۰ میکرومولار) بودند. محلول پاشی در دو مرحله و به فاصله زمانی دو هفته انجام پذیرفت. نتایج نشان داد که تیمار های مورد استفاده تاثیر معنی داری بر ویژگی های کمی و کیفی گل ژربرا داشتند. بزرگ ترین قطر گل، کوتاه ترین دوره رشد و بیشترین تعداد گل مربوط به تیمار سالیسیلیک اسید ۷۵ میکرومولار بود. با این حال، بیشترین قطر ساقه در تیمار سالیسیلیک اسید ۱۵۰ میکرومولار به دست آمد. در این آزمایش، تیمار تیامین ۵۰۰ میکرومولار بزرگ ترین طول ساقه گل دهنده و بیشترین شاخص کلروفیل نسبی را داشت. بنابراین، به نظر می رسد سالیسیلیک اسید و تیامین می توانند سبب افزایش راندمان تولید و بهبود کیفیت گل ژربرا شوند و از این نظر بهترین تیمار، سالیسیلیک اسید با غلظت ۷۵ میکرومولار بود.

کلید واژه: راندمان محصول، شاخص کلروفیل نسبی، گل بریدنی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.