اثر دور تعویض محلول غذایی و غلظت های مختلف محلول پرکننده بر رشد کاهو (.Lactuca sativa L) در سیستم کشت شناور


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر دور تعویض محلول غذایی و غلظت های مختلف محلول پرکننده بر رشد کاهو (.Lactuca sativa L) در سیستم کشت شناور دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر دور تعویض محلول غذایی و غلظت های مختلف محلول پرکننده بر رشد کاهو (.Lactuca sativa L) در سیستم کشت شناور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر دور تعویض محلول غذایی و غلظت های مختلف محلول پرکننده بر رشد کاهو (.Lactuca sativa L) در سیستم کشت شناور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر دور تعویض محلول غذایی و غلظت های مختلف محلول پرکننده بر رشد کاهو (.Lactuca sativa L) در سیستم کشت شناور :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم و فنون کشت های گلخانه ای

تعداد صفحات :۱۲

کشت شناور کاهو، به دلیل افزایش کارایی مصرف آب و کودهای شیمیایی، در حال توسعه است. به منظور بررسی اثر زمان تعویض محلول غذایی و غلظت محلول پرکننده بر رشد و عملکرد کاهوی باترهد، آزمایشی به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملا تصادفی و در سه تکرار انجام شد. هر واحد آزمایشی، جعبه ای پلاستیکی با ابعاد ۶۰×۴۰×۱۵ سانتی متر (حجم ۳۶ لیتر) بود و چهار گیاه با فاصله ۲۰×۲۵ سانتی متر روی ورق های پلی استر کشت شدند. محلول های غذایی هر ۳، ۴ و ۵ هفته یکبار تعویض شدند و برای جبران کاهش حجم آب و عناصر تخلیه شده، از محلول غذایی پرکننده ۱/۳ یا ۲/۳ غلظت استفاده شد. بوته ها ۳۵ روز بعد از نشا، برداشت شدند. نتایج نشان داد که در صفات وزن سر، محیط سر، تعداد برگ، وزن خشک برگ، وزن ریشه و ارتفاع و قطر ساقه اختلاف معنی داری بین تیمارها وجود نداشت. اثر متقابل زمان تعویض محلول غذایی × غلظت محلول پرکننده در هیچیک از پارامترهای رشد معنی دار نبود. وزن سر و تعداد برگ در بوته به ترتیب بین ۳۱۲-۲۵۶ گرم (میانگین ۲۸۶ گرم) و ۳۷-۳۲ برگ متغیر بود. تجزیه برگ نشان داد که در همه تیمارها، غلظت عناصر پرمصرف و کم مصرف در محدوده غلظت بهینه قرار داشت. همبستگی مثبت و معنی داری بین وزن سر با تعداد برگ، وزن ریشه، قطر ساقه و محیط سر مشاهده شد. نتایج تحقیق حاضر نشان داد که با استفاده از محلول پرکننده ۱/۳ غلظت و بدون تعویض محلول غذایی می توان پرورش کاهو و عناصر محلول غذایی را به خوبی مدیریت نمود.

کلید واژه: کاهوی باترهد، تغذیه، کشت بدون خاک، کشت شناور

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.