بررسی اثر برنامه های ترویجی- آموزشی بر میزان کاهش مصرف غذای آماده (مطالعه موردی: ارائه کلیپ، بروشور و مشاوره به دانش آموزان دبستان سما) (مطالعه موردی)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر برنامه های ترویجی- آموزشی بر میزان کاهش مصرف غذای آماده (مطالعه موردی: ارائه کلیپ، بروشور و مشاوره به دانش آموزان دبستان سما) (مطالعه موردی) دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر برنامه های ترویجی- آموزشی بر میزان کاهش مصرف غذای آماده (مطالعه موردی: ارائه کلیپ، بروشور و مشاوره به دانش آموزان دبستان سما) (مطالعه موردی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر برنامه های ترویجی- آموزشی بر میزان کاهش مصرف غذای آماده (مطالعه موردی: ارائه کلیپ، بروشور و مشاوره به دانش آموزان دبستان سما) (مطالعه موردی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر برنامه های ترویجی- آموزشی بر میزان کاهش مصرف غذای آماده (مطالعه موردی: ارائه کلیپ، بروشور و مشاوره به دانش آموزان دبستان سما) (مطالعه موردی) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تحقیقات نظام سلامت

تعداد صفحات :۱۲

مقدمه: بازاریابی اجتماعی در طی چندین سال گذشته بارها در جهت تاثیرگذاری بر رفتار بهداشتی مورد استفاده قرار گرفته شده است. هدف این مطالعه بررسی اثر ارائه برنامه های ترویجی- آموزشی که شامل بروشور، کلیپ های تبلیغاتی و مشاوره می باشد بر کاهش مصرف غذای آماده دانش آموزان دبستان سما می باشد.روش ها: این مطالعه نیمه تجربی بر روی ۵۶ نفر از دانش آموزان دبستان دخترانه و پسرانه سما در دو گروه آزمایش و کنترل انجام شد. ابزار گردآوری اطلاعات پرسش نامه ای شامل دو قسمت بود سوالات زمینه ای و سوالاتی در مورد میزان مصرف غذای آماده که با توجه به مطالعات قبلی طراحی شد. این پرسش نامه به صورت پیش آزمون در هر دو گروه تکمیل شد. سپس بر اساس اطلاعات به دست آمده برنامه ترویجی- آموزشی که شامل کلیپ تبلیغاتی و بروشور و مشاوره حضوری بود برای گروه آزمایش طراحی و اجرا شد و پس از سه هفته آزمون ثانویه از هر دو گروه به عمل آمد. بعد از جمع آوری داده ها با استفاده از آزمون فرضیه های مختلف از جمله تحلیل واریانس فرضیه ها مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفتند.یافته ها: میانگین نمره برنامه های ترویجی آموزشی قبل از آموزش در ۲ گروه اختلاف معنی داری نداشت (p=0.39). اما بعد از آموزش میانگین نمره برنامه های ترویجی آموزشی در گروه آزمایش نسبت به گروه کنترل اختلاف معنی داری داشت (p=0.002). نتایج نشان دادند که بعد از آموزش بین ارائه کلیپ (p=0.000)، ارائه بروشور (p=0.000) و دادن مشاوره (p=0.000) بر کاهش مصرف غذای آماده در گروه آزمایش ارتباط معنی داری وجود دارد.نتیجه گیری: برنامه های ترویجی آموزشی در مورد کاهش مصرف غذای آماده در رفتار تغذیه ای دانش آموزان تحت مطالعه تاثیر مثبت داشته است. با توجه به پایین بودن سطح آگاهی دانش آموزان مقطع ابتدایی و برای بهبود و اصلاح رفتار تغذیه ای آنان در مورد کاهش مصرف غذای آماده استفاده از برنامه ترویجی آموزشی ضروری به نظر می رسد.

کلید واژه: تبلیغات، بازاریابی، بازاریابی اجتماعی، مصرف غذای آماده

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.