مقاله شکست لوله واتروال بویلر به واسطه نفوذ و اثرات تخریبی گوگرد و هیدروژن


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله شکست لوله واتروال بویلر به واسطه نفوذ و اثرات تخریبی گوگرد و هیدروژن دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله شکست لوله واتروال بویلر به واسطه نفوذ و اثرات تخریبی گوگرد و هیدروژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شکست لوله واتروال بویلر به واسطه نفوذ و اثرات تخریبی گوگرد و هیدروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله شکست لوله واتروال بویلر به واسطه نفوذ و اثرات تخریبی گوگرد و هیدروژن :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

نقش هیدروژن نوزاد وگوگرد عنصری در تخریب قطعات فلزی مورد استفاده در صنعت، تحت بررسی قرار گرفته است. در این رابطه شکست حادث در لوله واتروال (Water Wall) دیگ بخار یکی از نیروگاه ها، که درناحیه کف بویلر (Boiler) و در زیر بتون قرار داشته و به طور ناگهانی و یکباره تکه ای از دیواره لوله جدا و پرتاب شده است، گزارش می گردد. بررسی ها و ازمایش های انجامشده بر روی قطعات لوله نشان داد که به علت نفو ذ هیدروژن نوزاد، الیاژ لوله ترد گردیده است. از سوی دیگر نفوذ گوگرد از سطح خارجی لوله عامل عمده خوردگی و سبب به وجود آمدن ترک های متعدد از سطح خارجی لوله بوده است. در اثر پیوستن ترک های حادث به یکدیگر، به خصوص در راستای کنج باله جوش، سطح مقطع موتر لوله کاهش می یابد و لذا تحت فشار داخلی (۱۵۰bar) لوله دچار شکست ترد گونه پنجره ای Window Fracture می گردد.
عامل عمده و اولیه در این پدیده وجود شکاف در بتون بوده است. بتون نقش محافظت کننده را برای لوله های کف بویلر در مقابل خوردگی گاز های اسیدی و خاکستر سوخت، علاوه بر عایق حرارتی ایفا می نماید. از محل شکاف، گازهای اسیدی مانند NO2 , SO2 (و یا NO , CO در شرایط سوخت ناقص) همراه با خاکستر به زیر بتون و بر سطح لوله و باله جوش نفوذ می نماید. مجاورت ترکیبات فوق با شرایط احیا کننده حاکم در زیر بتون بلحاظ وجود کربن، هیدروژن و عوامل موجود در خاکستر، باعث تشکیل گوگرد عنصری می گردد. نفوذ همزمان هیدروژن نوزاد از سمت داخل و گوگرد عنصری از سمت خارج لوله به درون آلیاژ ، سبب تخریب لوله شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.