مقاله نقش تحقیقات در کاهش ضایعات میوه گلابی با استفاده از کلرور کلسیم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله نقش تحقیقات در کاهش ضایعات میوه گلابی با استفاده از کلرور کلسیم دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله نقش تحقیقات در کاهش ضایعات میوه گلابی با استفاده از کلرور کلسیم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله نقش تحقیقات در کاهش ضایعات میوه گلابی با استفاده از کلرور کلسیم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله نقش تحقیقات در کاهش ضایعات میوه گلابی با استفاده از کلرور کلسیم :

تعداد صفحات:۱۶

چکیده:

همزمان با افزایش جمعیت و کمبود شدید مواد غذایی، مسئله ضایعات فراورده های کشاورزی، مورد توجه قرار گرفته است. در میان محصولات کشاورزی، میوه ها یکی از اجزای ضروری تغذیه انسان است. این محصولات دارای طعمی مشخص، بافت مناسب، میزان چربی پایین، ویتامین C و بتا کاروتن بالا و مواد معدنی مختلف هستند. درایران، طبق آمار موجود میزان ضایعات میوه ها حدود ۳۵درصد برآورد می شود. کاهش ضایعات با مبارزه با آفات و بیماری ها، رعایت اصول صحیح کاشت، داشت، برداشت و حمل و نقل و فرایندهای پس از برداشت تازمان مصرف تحقق می یابد. اما برای این منظور روشهای اقتصادی و کاربردی ارجحیت دارند. در سالهای اخیر توجه بسیاری از محققان به کاربرد مواد شیمیایی بخصوص کلسیم در نگهداری و به تعویق انداختن رسیدگی، پیری و کنترل اختلالات فیزیولوژیکی در میوه ها معطوف شده است. کلسیم در میوه های دانه دار بخصوص سیب و گلابی کاربرد وسیعی پیدا کرده است و سبب افزایش عمر انباری آنها می شود. در این مقاله ، نتایج یک تحقیق درباره استفاده از کلرور کلسیم به عنوان یک ماده شیمیایی جهت حفظ کیفیت دو رقم میوه گلابی و کاهش ضایعات آن در سردخانه مورد بحث و بررسی قرار گرفته است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.