بررسی اثر کشندگی عصاره متانولی میوه هلیله زرد (Terminalia chebula Retz) بر لیشمانیا ماژور در شرایط برون تنی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی اثر کشندگی عصاره متانولی میوه هلیله زرد (Terminalia chebula Retz) بر لیشمانیا ماژور در شرایط برون تنی دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی اثر کشندگی عصاره متانولی میوه هلیله زرد (Terminalia chebula Retz) بر لیشمانیا ماژور در شرایط برون تنی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی اثر کشندگی عصاره متانولی میوه هلیله زرد (Terminalia chebula Retz) بر لیشمانیا ماژور در شرایط برون تنی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی اثر کشندگی عصاره متانولی میوه هلیله زرد (Terminalia chebula Retz) بر لیشمانیا ماژور در شرایط برون تنی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۸

مقدمه: لیشمانیوز جلدی یکی از مشکلات عمده سلامت در بسیاری از کشورها می باشد. استفاده از ترکیبات آنتی موان پنج ظرفیتی به عنوان داروهای خط اول درمان لیشمانیوز جلدی، همراه با محدودیت ها و عوارض جانبی متعددی می باشد.هدف: هدف این مطالعه بررسی اثر کشندگی عصاره متانولی میوه هلیله زرد بر لیشمانیا ماژور در شرایط آزمایشگاهی بود.روش بررسی: عصاره میوه هلیله زرد با غلظت های ۵۰۰ mg/ml و ۲۵۰، ۱۲۵، ۸۰ به همراه پروماستیگوت های لیشمانیا واقع در فاز لگاریتمی در پلیت کشت ۹۶ خانه ایی به صورت ۴ بار تکرار افزوده شده و در دمای ۲۱ درجه سانتی گراد انکوبه شد. بعد از گذشت زمان های ۲۴، ۴۸ و ۷۲ ساعت، درصد بقا پروماستیگوت ها تعیین شد. هلیله زرد با غلظت mg/ml 80 و ۲۵۰ به ماکروفاژهای آلوده به انگل افزوده شد. میانگین تعداد آماستیگوت در هر ماکروفاژ در زمان های ۲۴ و ۴۸ ساعت پس از افزودن عصاره گیاه محاسبه شد. آنالیز آماری داده ها با استفاده از نرم افزار SPSS و آزمون های ANOVA یکطرفه انجام شد.نتایج: میزان بقا پروماستیگوت ها پس از گذشت ۲۴ ساعت در مواجه با بیشترین و کمترین غلظت هلیله زرد (۵۰۰ mg/ml و ۸۰) به ترتیب ۱۹.۰۱ و ۹۸.۶۵ درصد بود، میزان بقا در این دو گروه پس از ۴۸ ساعت به ترتیب، ۷.۸۱ و ۹۷.۲۶ درصد و پس از ۷۲ ساعت به ترتیب، ۳۱.۶۱ و ۹۷.۲۶ درصد بود. میزان IC50 پس از ۲۴ ساعت ۱۱۴.۱۰ mg/ml به دست آمد. میزان کشندگی عصاره گیاه در آماستیگوت ها در زمان ۲۴ ساعت برای دو غلظت mg/ml 80 و ۲۵۰ به ترتیب ۴۰.۳۵ و ۲۹.۹۹ درصد و در زمان ۴۸ ساعت به ترتیب ۴۵.۲۱ و ۴۱.۱۱ درصد به دست آمد.نتیجه گیری: عصاره میوه هلیله زرد دارای اثر کشندگی بر پروماستیگوت و آماستیگوت های لیشمانیا ماژور در شرایط برون تنی است.

کلید واژه: هلیله زرد، پروماستیگوت، آماستیگوت، لیشمانیا ماژور

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.