تغییرات ترکیبات فنلی، آنتوسیانین و آنزیم های آنتی اکسیدان در مراحل مختلف رشد ریحان (.Ocimum basilicum L) تحت تاثیر تنظیم کننده های رشد


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تغییرات ترکیبات فنلی، آنتوسیانین و آنزیم های آنتی اکسیدان در مراحل مختلف رشد ریحان (.Ocimum basilicum L) تحت تاثیر تنظیم کننده های رشد دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تغییرات ترکیبات فنلی، آنتوسیانین و آنزیم های آنتی اکسیدان در مراحل مختلف رشد ریحان (.Ocimum basilicum L) تحت تاثیر تنظیم کننده های رشد  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تغییرات ترکیبات فنلی، آنتوسیانین و آنزیم های آنتی اکسیدان در مراحل مختلف رشد ریحان (.Ocimum basilicum L) تحت تاثیر تنظیم کننده های رشد،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تغییرات ترکیبات فنلی، آنتوسیانین و آنزیم های آنتی اکسیدان در مراحل مختلف رشد ریحان (.Ocimum basilicum L) تحت تاثیر تنظیم کننده های رشد :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۶

مقدمه: ریحان (Ocimum basilicum L.) گیاهی از خانواده نعناعیان است که دارای اسانس و ترکیبات فنلی با خواص ضد باکتریایی و آنتی اکسیدانی بوده و سرشار از ترکیبات فنیل پروپانوئیدی نیز می باشد. تنظیم کننده های رشد گیاهی امکان افزایش تولید برخی از متابولیت های ثانویه را دارند.هدف: ارزیابی تغییرات محتوی فنل کل، فلاونوئید، آنتوسیانین و سیستم آنتی اکسیدان در مراحل مختلف رشد ریحان تحت تاثیر تنظیم کننده های رشد بود.روش بررسی: این تحقیق در پژوهشکده زیست فناوری دانشگاه زابل به صورت آزمایش فاکتوریل با طرح پایه کامل تصادفی با ۳ تکرار اجرا شد. تیمار های آزمایش شامل: تنظیم کننده های رشد (اسید جیبرلیک، جاسمونیک و سالیسیلیک در غلظت ۰.۱ میلی مولار در لیتر و تیمار شاهد شامل آب دیونیزه) و مراحل رشد گیاهی (گیاهچه ای، پیش گلدهی و گلدهی) بودند.نتایج: نتایج نشان از اثرات مثبت و معنی دار تنظیم کننده های رشد و مراحل رشد بر محتوی فنل کل، فلاونوئید، آنتوسیانین و فعالیت آنزیم های آنتی اکسیدان داشت. به طوری که بیشترین مقادیر برای محتوی فنل کل و فلاونوئید در غلظت ۰.۱ میلی مولار اسید جاسمونیک و جیبرلیک نسبت به نمونه شاهد و در مرحله گلدهی حاصل شد. محتوی آنتوسیانین و فعالیت آنزیم های آسکوربات پراکسیداز، کاتالاز و گایاکول پراکسیداز به طور قابل توجه ای در تیمار اسید سالیسیلیک و اسید جیبرلیک نسبت به شاهد در مرحله گلدهی افزایش معنی داری نشان داد (P£۰.۰۵).نتیجه گیری: افزایش محتوی فنلی، فلاونوئیدی، آنتوسیانین و آنزیم های آنتی اکسیدان نتیجه اعمال تنش اکسیداتیو حاصل از جذب این تنظیم کننده های رشد، فعال شدن سیستم آنتی اکسیدان و نقش کلیدی آنزیم PAL در بیوسنتز ترکیبات فنلی در گیاه ریحان است.

کلید واژه: آنتوسیانین، آنتی اکسیدان، تنظیم کننده رشد، فلاونوئید، محتوی فنل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.