ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس سیر (.Allium sativum L) در ترکیب با فیلم های پوشش دهنده و زیست تخریب پذیر کیتوزان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس سیر (.Allium sativum L) در ترکیب با فیلم های پوشش دهنده و زیست تخریب پذیر کیتوزان دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس سیر (.Allium sativum L) در ترکیب با فیلم های پوشش دهنده و زیست تخریب پذیر کیتوزان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس سیر (.Allium sativum L) در ترکیب با فیلم های پوشش دهنده و زیست تخریب پذیر کیتوزان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی اثر ضدمیکروبی اسانس سیر (.Allium sativum L) در ترکیب با فیلم های پوشش دهنده و زیست تخریب پذیر کیتوزان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : گیاهان دارویی

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: ترکیبات گیاهی متعددی نظیر اسانس سیر با داشتن ویژگی های ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی می توانند در ترکیب با پوشش فیلم های زیست تخریب پذیر با منشاء طبیعی مانند کیتوزان در کنترل عوامل میکروبی محتویات خود موثر باشند و منجر به تقویت اثرات فوق شوند.هدف: افزایش اثر ضد میکروبی بوسیله اسانس سیر در فیلم کیتوزان جهت بسته بندی یک مدل غذایی برای نمونه مورد توجه قرار گرفت.روش بررسی: فیلم کیتوزان به روش کستینگ با استفاده از گلیسرول (پلاستیسایزر) و تویین۸۰ (امولسیفایر) همراه با سطوح مختلف اسانس سیر (۰، ۰.۵، ۱ و ۲ درصد) پس از هموژن کردن و قالب گیری تهیه شد. بعد از بسته بندی ماده غذایی با فیلم های مختلف و نگهداری در دمای ۴ درجه سانتی گراد در روزهای ۰، ۲، ۴، ۷، ۱۰ و ۱۴ آزمون های میکروبی انجام گرفت. آنالیز آماری بوسیله نرم افزار SPSS صورت پذیرفت.نتایج: نمونه های کنترل در مقایسه با نمونه های بسته بندی شده با انواع فیلم کیتوزان در شمارش کلی، کلیفرم، استافیلوکوکوس اورئوس و سرماگراها اختلاف معنی داری نشان دادند. در پایان میزان شمارش کلی ماده غذایی بسته بندی شده با فیلم کیتوزان حاوی ۲، ۱ و ۰.۵ درصد اسانس سیر به ترتیب به میزان ۱.۵، ۱.۱ و ۱ لگاریتم نسبت به کنترل کاهش داشت.نتیجه گیری: افزودن اسانس سیر تاثیر هم افزایی قابل توجهی در بازدارندگی میکروبی در بسته بندی با فیلم های کیتوزان دارد. لذا این ترکیب می تواند در آینده به عنوان پوشش جهت افزایش ماندگاری مواد غذایی و بعضا ترکیبات دارویی مورد استفاده قرار گیرد.

کلید واژه: اسانس سیر، بازدارندگی میکروبی، فیلم کیتوزان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.