جدال سنت و مدرنیته در راستای ساختن و برساختن هویت جمعی جوانان در جوامع شبه مدرن (تبیین جامعه شناختی رابطه سرمایه فرهنگی و ابعاد هویت جمعی تحت تاثیر قومیت)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 جدال سنت و مدرنیته در راستای ساختن و برساختن هویت جمعی جوانان در جوامع شبه مدرن (تبیین جامعه شناختی رابطه سرمایه فرهنگی و ابعاد هویت جمعی تحت تاثیر قومیت) دارای ۲۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد جدال سنت و مدرنیته در راستای ساختن و برساختن هویت جمعی جوانان در جوامع شبه مدرن (تبیین جامعه شناختی رابطه سرمایه فرهنگی و ابعاد هویت جمعی تحت تاثیر قومیت)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی جدال سنت و مدرنیته در راستای ساختن و برساختن هویت جمعی جوانان در جوامع شبه مدرن (تبیین جامعه شناختی رابطه سرمایه فرهنگی و ابعاد هویت جمعی تحت تاثیر قومیت)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن جدال سنت و مدرنیته در راستای ساختن و برساختن هویت جمعی جوانان در جوامع شبه مدرن (تبیین جامعه شناختی رابطه سرمایه فرهنگی و ابعاد هویت جمعی تحت تاثیر قومیت) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مطالعات جامعه شناسی

تعداد صفحات :۲۰

جامعه شناسان براین باورند که هویت امری اجتماعی-تاریخی است و در طول زمان نیروهای متفاوتی در ساخت آن نقش دارند. در جوامع سنتی مذهب، خانواده و قومیت از مهم ترین عوامل موثر بر هویت افراد محسوب می شدند، اما در جوامع مدرن عواملی مانند سرمایه فرهنگی که دستاورد خود افراد جامعه است، هویت آن ها را بر می سازد. بنابراین امروزه سرمایه فرهنگی تاثیر زیادی بر شکل گیری هویت های جمعی دارد. پژوهش حاضر تلاشی است در راستای تبیین رابطه سرمایه فرهنگی دانشجویان باشکل گیری ابعاد هویت جمعی تحت تاثیر قومیت آن ها. برای نیل به این هدف چارچوب نظری این پژوهش، به کمک تلفیقی از نظریات کاستلز، گیدنز و تامپسون تدوین گردید. جامعه آماری تحقیق شامل دانشجویان دانشگاه کردستان درسال تحصیلی ۹۰–۱۳۸۹ می باشد که با استفاده از فرمول کوکران و روش نمونه گیری طبقه ای نسبی ۳۰۰ نفر از آن ها انتخاب گردید. نتایج پژوهش گویای آن است که در میان دانشجویان کرد، سرمایه فرهنگی بیشترین ضریب همبستگی را با هویت قومی دارد و در میان دانشجویان غیر کرد، بیشترین ضریب همبستگی سرمایه فرهنگی در رابطه با هویت جهانی است.

کلید واژه: هویت جمعی، سرمایه فرهنگی، قومیت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.