تاثیر عصاره آبی شوید (Anethum graveolens) بر تعداد و ساختار سلول های پورکنژ قشر مخچه در موش سوری صرعی شده


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر عصاره آبی شوید (Anethum graveolens) بر تعداد و ساختار سلول های پورکنژ قشر مخچه در موش سوری صرعی شده دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر عصاره آبی شوید (Anethum graveolens) بر تعداد و ساختار سلول های پورکنژ قشر مخچه در موش سوری صرعی شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر عصاره آبی شوید (Anethum graveolens) بر تعداد و ساختار سلول های پورکنژ قشر مخچه در موش سوری صرعی شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر عصاره آبی شوید (Anethum graveolens) بر تعداد و ساختار سلول های پورکنژ قشر مخچه در موش سوری صرعی شده :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله دانشکده پزشکی اصفهان

تعداد صفحات :۱۳

مقدمه: مخچه در تعادل و حفظ تونسیته عضلانی نقش اصلی را دارد. هدف از این مطالعه، بررسی تاثیر عصاره آبی شوید (Anethum graveolens) بر ساختار بافتی و تعداد سلول های پورکنژ قشر مخچه در موش سوری صرعی شده بود.روش ها: در این مطالعه تجربی، موش های سوری به صورت تصادفی به ۵ گروه ۱۰ تایی تقسیم شدند. چهار گروه، با ترزیق ۱۲ دوز پنتلین تترازول (PTZ) به میزان ۴۰ میلی گرم بر کیلوگرم، طی ۲۴ روز صرعی شدند و سپس، یک گروه سرم فیزیولوژی و پنتلین تترازول و سه گروه دیگر، سه دوز متفاوت ۲۵۰، و ۵۰۰ و ۷۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم عصاره شوید به مدت ۲۱ روز دریافت کردند؛ گروه پنجم شاهد بود که سرم فیزیولوژی دریافت می کرد و صرعی نشد. موش های سوری پس از گذراندن دوره درمان، با اتر بی هوش شدند و مخچه آن ها خارج شد. پس از پاساژ بافتی و مقطع گیری کرونال، اسلایدها با هماتوکسیلین – ائوزین رنگ آمیزی و با میکروسکوپ نوری به طور تصادفی سیستماتیک چهل میدان انتخاب و شمارش نورون های سالم پورکنژ انجام گرفت. با روش ایمونوهیستوشیمی نیز تغییرات مورفولوژی سلول های پورکنژ بررسی شد. داده ها با آنالیز واریانس یک طرفه (Analysis of variance یا ANOVA) تجزیه و تحلیل شد.یافته ها: میانگین تعداد نورون های سالم سلول های پورکنژ قشر مخچه در موش های دریافت کننده ۵۰۰ میلی گرم بر کیلوگرم عصاره آبی شوید، بیشتر از گروه های دریافت کننده ۲۵۰ و ۷۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم بود (P<0.001). اختلاف دو گروه دریافت کننده ۲۵۰ و ۷۵۰ میلی گرم بر کیلوگرم عصاره آبی شوید، از این نظر معنی دار نبود. میانگین تعداد نورون های سالم سلول های پورکنژ در گروه صرعی شده که سرم فیزیولوژی می گرفتند، به صورت معنی داری کمتر از گروه سالم بود. تغییرات مورفولوژی، مانند متراکم شدن هسته، مشخص نبودن محدوده هسته از سیتوپلاسم و اسیدوفیلی زیاد سلول های پورکنژ قشر مخچه، در گروه که پنتلین تترازول دریافت می کردند، نسبت به گروه های دریافت کننده عصاره آبی شوید، بیشتر مشاهده شد.نتیجه گیری: مطالعه حاضر نشان داد که احتمال دارد، عصاره آبی شوید تا حد زیادی بتواند اثرات پنتلین تترازول را بر روی سلول های پورکنژ قشر مخچه موش های سوری صرعی شده کاهش دهد.

کلید واژه: پورکنژ، مخچه، عصاره شوید، پنتیلن تترازول، موش سوری

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.