بررسی تاثیر روش های مختلف شکستن خواب بذر و اثرات تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانه زنی علف هرز کهورک (Prosopis stephaniana Willd)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی تاثیر روش های مختلف شکستن خواب بذر و اثرات تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانه زنی علف هرز کهورک (Prosopis stephaniana Willd) دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی تاثیر روش های مختلف شکستن خواب بذر و اثرات تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانه زنی علف هرز کهورک (Prosopis stephaniana Willd)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی بررسی تاثیر روش های مختلف شکستن خواب بذر و اثرات تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانه زنی علف هرز کهورک (Prosopis stephaniana Willd)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن بررسی تاثیر روش های مختلف شکستن خواب بذر و اثرات تنش شوری و خشکی بر خصوصیات جوانه زنی علف هرز کهورک (Prosopis stephaniana Willd) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تنش های محیطی در علوم زراعی

تعداد صفحات :۱۰

رکود بذر از مهمترین موانع در بررسی تاثیر عوامل مختلف محیطی بر ویژگی های جوانه زنی بذور علف های هرز می باشد. بدین منظور آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با ۱۲ تیمار و ۴ تکرار بر روی بذور علف هرز کهورک اجرا شد. تیمارهای آزمایش شامل ۶ زمان مختلف (۱۰، ۲۰، ۳۰، ۴۰، ۵۰ و ۶۰ دقیقه) نگهداری بذوردر اسید سولفوریک ۹۵ تا ۹۸ درصد، خراش دهی مکانیکی توسط سنباده به مدت ۵ دقیقه، خیساندن بذور در آب مقطر به مدت ۲۴ و ۴۸ ساعت و جوشاندن بذور در آب ۹۵ تا ۹۸ درجه سانتی گراد به مدت ۵ و ۱۰ دقیقه به همراه تیمار شاهد بودند. نتایج نشان داد که، تیمارهای خراش دهی شیمیایی و فیزیکی باعث جوانه زنی این علف هرز شده بودند و بیشترین سرعت جوانه زنی، طول ریشه چه و ساقه چه، وزن تر ریشه چه و ساقه چه در زمان ۶۰ دقیقه نگهداری بذور در اسید سولفوریک حاصل شد. جهت بررسی تاثیر تنش شوری و خشکی دو آزمایش جداگانه به صورت طرح کاملا تصادفی با ۴ تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایش شامل سطوح مختلف پتانسیل اسمزی و ماتریک در چهار سطح (۳/.-، ۵-، ۱۰- و ۱۵- بار) و شاهد بودند. نتایج نشان داد که، با منفی تر شدن پتانسیل اسمزی و ماتریک درصد و سرعت جوانه زنی به طور معنی داری نسبت به شاهد کاهش یافت (p<0.001) و این کاهش در تنش خشکی بیشتر بود. پارامتر X50 مدل لجستیک سه پارامتری حاکی از کاهش ۵۰ درصدی حداکثر جوانه زنی کهورک در پتانسیل های اسمزی -۱۶.۲۳ بار و ماتریک -۶.۲۶ بار می باشد که این امر حساسیت بیشتر کهورک را به تنش خشکی نشان می دهد.

کلید واژه: اکولوژی علف هرز، بیولوژی، پتانسیل اسمزی، مدیریت علف هرز

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.