اثر سطوح مختلف اسانس سیر بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثر سطوح مختلف اسانس سیر بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثر سطوح مختلف اسانس سیر بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثر سطوح مختلف اسانس سیر بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثر سطوح مختلف اسانس سیر بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه فیل ماهی (Huso huso) جوان پرورشی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : مجله علوم و فنون دریایی ایران

تعداد صفحات :۱۴

به منظور بررسی اثر اسانس سیر به عنوان ماده محرک رشد، بر شاخص های رشد، تغذیه و ترکیب شیمیایی لاشه فیل ماهیان جوان پرورشی، شش جیره غذایی (یک جیره فاقد اسانس سیر و آنتی بیوتیک، یک جیره حاوی آنتی بیوتیک اکسی تتراسایکلین به میزان ۳۰mg/kg و چهار جیره با مقادیر مختلف ۵۰، ۱۰۰، ۱۵۰ و ۲۰۰mg/kg اسانس سیر) تهیه شد. بچه فیل ماهیان پرورشی با وزن متوسط ۱.۵۰±۲۴ گرم به مدت هشت هفته با جیره های آماده شده تغذیه شدند. در پایان آزمایش بالاترین میزان وزن نهایی برابر ۲.۷۵± ۱۵۳.۴۳گرم، بیشترین میزان افزایش وزن، ۸.۰۸±۵۱۶.۵۸ درصد، بهترین راندمان پروتئین، ۰.۱۰±۲.۵۸، بالاترین نرخ تولید پروتئین، ۳.۳۸±۴۸.۳۸ درصد، کمترین ضریب مصرف غذا، ۰.۰۶±۱.۲۰ و بیشترین میزان پروتئین لاشه، ۰.۶۳±۶۹.۴۲ درصد در ماده خشک در تیمار حاوی ۱۵۰mg/kg اسانس سیر مشاهده شد که با سایر تیمارها دارای تفاوت معنی دار (P<0.05) بود. در مجموع بر اساس نتایج این تحقیق افزودن ۱۵۰mg/kg اسانس سیر به جیره غذایی فیل ماهیان جوان پرورشی جهت بهبود شاخص های رشد، تغذیه و کیفیت لاشه در این ماهیان پیشنهاد می گردد.

کلید واژه: فیل ماهی، محرک رشد، راندمان پروتئین، تولید پروتئین، ترکیب لاشه

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.