مقاله تغذیه در بیماران مبتلا به ایدز


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تغذیه در بیماران مبتلا به ایدز دارای ۱۱ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تغذیه در بیماران مبتلا به ایدز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تغذیه در بیماران مبتلا به ایدز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تغذیه در بیماران مبتلا به ایدز :

تعداد صفحات:۱۱

چکیده:

ایدز بیماری است که در اثر حمله رتروویروس HVI به سلولهای T کمک کننده که در دفاع از بدن در مقابل بیماریها نقش مهمی را ایفا مینمایند ایجاد میشودد و باعث از هم پاشیدگی سیستم ایمنی سلولی گردیده و به طور فزاینده ای دفاع بدن در برابر بیماریها را مختل می سازد.
دوره کمون بیماری از ۶ ماه تا بیش از ۲ سال می باشد و شامل علائمی مانندخستگی، بی اشتهایی، کاهش وزن، تب، اسهال مزمن، کاندیدار دهانی، پلاکهای سفید روی زبان، بثورات ماکولوپاپولارتنی، نوروپاتی، لنفادنوپاتی، کاهش تعداد گلبولهای سفید، کاهش تعداد پلاکت می باشد. علائم عصبی هم با این ویروس اتفاق می افتدو باعث اشکال نرولوژیک زیادی ازجمله نروپاتی محیطی از دست دادن حافظه میشود. شایعتریناشکالنرولوژیک در اینها یک انسفالوپاتی تحتحاد است که با تغییر در وضعیت رفتاری همراه با دمانس خود را ظاهرمی کند. یکی از عوارضص شایع در این بیماران، پیدایش سوء تغذیه پروتئین و انرژی که منجر به کاهش شدید وزن، کاهش توده سلولی بدن، کاهش ضخامت چربی زیر پوست، کاهش میزان البومین t4, t3, rbp, tibc سرم می گردد. سوء تغذیه در بیماران مبتلا به ایدز نیز باعث افزایش اختلالات ایمنی که شامل تاخیر در واکنش هایحساسیت، کاهش فعالیت CMI کاهش میزان اجزا ایمنی ترشحی می گردد. کمبود مواد مغذی مانندآهن، روی، ویتامین ب۶، ب۱۲، ث و ویتامین آ همراه با تغیرات ایمونولوژیکی نیز می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.