گزارش علمی کوتاه: تاثیر تنش شوری بر برخی خصوصیات مرفوفیزیولوژیکی در گل آهار (Zinnia elegans)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 گزارش علمی کوتاه: تاثیر تنش شوری بر برخی خصوصیات مرفوفیزیولوژیکی در گل آهار (Zinnia elegans) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد گزارش علمی کوتاه: تاثیر تنش شوری بر برخی خصوصیات مرفوفیزیولوژیکی در گل آهار (Zinnia elegans)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی گزارش علمی کوتاه: تاثیر تنش شوری بر برخی خصوصیات مرفوفیزیولوژیکی در گل آهار (Zinnia elegans)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن گزارش علمی کوتاه: تاثیر تنش شوری بر برخی خصوصیات مرفوفیزیولوژیکی در گل آهار (Zinnia elegans) :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تنش های محیطی در علوم زراعی

تعداد صفحات :۴

به منظور ارزیابی غلظت های مختلف کلرید سدیم بر برخی خصوصیات مرفوفیزیولوژیکی گل آهار آزمایشی در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی در سه تکرار با افزودن نمک کلرید سدیم در غلظت های صفر، ۲۵، ۵۰، ۷۵ میلی مولار با قابلیت هدایت الکتریکی محلول به ترتیب ۱، ۳.۱، ۶ و ۹.۳ میلی زیمنس بر سانتی متر اجرا گردید. نتایج نشان داد که با افزایش غلظت نمک به سطوح بالاتر از ۵۰ میلی مولار در محیط ریشه، تعداد برگ، سطح برگ، طول ریشه، وزن تر و خشک ساقه و ریشه و میزان کلروفیل به طور معنی داری کاهش می یابد. در این آزمایش با افزایش غلظت کلرید سدیم فعالیت آنزیم های کاتالاز و پراکسیداز افزایش یافت و فعالیت آنزیم کاتالاز نسبت به آنزیم پراکسیداز بیشتر بود. بنابراین با توجه به این که گل های آهار نسبت به شوری مقاوم می باشند، شوری بالاتر از ۶ میلی زیمنس بر سانتی متر می تواند رشد و نمو گیاه را کاهش دهد.

کلید واژه: آنزیم های آنتی اکسیدانت، تنش، فاکتورهای رشدی، کلروفیل

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.