ارزیابی ارتباط بین تحمل به شوری ژنوتیپ های مختلف گلرنگ در دو مرحله جوانه زنی و رشد رویشی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی ارتباط بین تحمل به شوری ژنوتیپ های مختلف گلرنگ در دو مرحله جوانه زنی و رشد رویشی دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی ارتباط بین تحمل به شوری ژنوتیپ های مختلف گلرنگ در دو مرحله جوانه زنی و رشد رویشی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی ارتباط بین تحمل به شوری ژنوتیپ های مختلف گلرنگ در دو مرحله جوانه زنی و رشد رویشی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی ارتباط بین تحمل به شوری ژنوتیپ های مختلف گلرنگ در دو مرحله جوانه زنی و رشد رویشی :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی

تعداد صفحات :۱۶

این تحقیق طی دو آزمایش جداگانه به منظور ارزیابی واکنش ژنوتیپ های گلرنگ به تنش شوری در مراحل جوانه زنی و رشد رویشی و نیز تعیین ارتباط بین تحمل به شوری در این دو مرحله، انجام گرفت. در هر دو آزمایش ۱۳ ژنوتیپ گلرنگ در دو سطح شوری صفر و ۱۰۰ میلی مولار محلول کلرید سدیم مورد بررسی قرار گرفتند. آزمایش جوانه زنی در آزمایشگاه تحقیقات بذر و آزمایش ارزیابی رشد رویشی ژنوتیپ ها با استفاده از روش کشت هیدروپونیک در داخل گلخانه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی اصفهان در سال ۱۳۸۹ انجام گرفت. در این تحقیق مقادیر مربوط به درصد و سرعت جوانه زنی، طول ساقه چه و ریشه چه، ارتفاع گیاه، سطح برگ، وزن خشک اندام هوائی و ریشه در اثر شوری کاهش یافت. تاثیر شوری بر نسبت وزن اندام هوائی به ریشه معنی دار نبود. برهمکنش شوری و ژنوتیپ بر درصد و سرعت جوانه زنی، طول ساقه چه و ریشه چه، ارتفاع گیاه و وزن خشک ریشه معنی دار بود. میزان کاهش وزن خشک اندام هوائی در شرایط شور نسبت به شاهد برای متحمل ترین ژنوتیپ (A1) حدود ۳۲ درصد و برای حساس ترین ژنوتیپ (C121) حدود ۶۰ درصد بود. در شرایط این آزمایش با در نظر گرفتن مجموع صفات اندازه گیری شده برای هر مرحله رشد به ترتیب ژنوتیپ های E1431، A1 و LRV51-51 در مرحله جوانه زنی و ژنوتیپ های IL111، A1 و اراک ۲۸۱۱ در مرحله رشد رویشی نسبت به سایر ژنوتیپ ها بیشترین تحمل را به شوری ۱۰۰ میلی مولار کلرید سدیم نشان دادند. به طورکلی، به استثنای ژنوتیپ A1، بین تحمل به شوری ژنوتیپ های گلرنگ در مرحله جوانه زنی با تحمل به شوری در مرحله رشد رویشی همبستگی معنی داری مشاهده نشد.

کلید واژه: جوانه زنی، رشد رویشی، ژنوتیپ، شوری، گلرنگ

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.