اثرات محلول پاشی کلسیم و بور بر کیفیت میوه گلابی آسیایی رقم KS


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 اثرات محلول پاشی کلسیم و بور بر کیفیت میوه گلابی آسیایی رقم KS دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد اثرات محلول پاشی کلسیم و بور بر کیفیت میوه گلابی آسیایی رقم KS  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی اثرات محلول پاشی کلسیم و بور بر کیفیت میوه گلابی آسیایی رقم KS،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن اثرات محلول پاشی کلسیم و بور بر کیفیت میوه گلابی آسیایی رقم KS :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : تولید فرآوری محصولات زراعی و باغی

تعداد صفحات :۱۰

کلسیم و بور به عنوان عناصر مهم تغذیه ای نقش های ویژه ای را در فرآیندهای فیزیولوژیکی گیاه و میوه بازی می کنند، که می توان به استحکام دیواره سلولی و مشارکت در برخی از متابولیسم های سلولی اشاره کرد. با توجه به اهمیت این دو عنصر، در این تحقیق اثر محلول پاشی با غلظت های مختلف کلریدکلسیم (صفر، ۵ و ۷ در هزار) و اسید بوریک (صفر و ۵ در هزار) در مرحله قبل از برداشت (در طی فصل رشد) روی میوه رقم ‘KS10’گلابی آسیایی در باغ تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس تهران مورد مطالعه قرار گرفت. نتایج نشان داد که کاربرد کلسیم و بور باعث بهبود صفات فیزیکی و شیمیایی میوه می شوند. تحت تاثیر تیمارها، در زمان برداشت سفتی میوه افزایش یافت و سرعت افزایش مواد جامد محلول کاهش یافت. اگرچه سه ماه پس از نگهداری میوه ها در سردخانه سفتی میوه در تمامی تیمارها کاهش یافت، ولی میوه هایی که بیشترین میزان کلسیم و بور را دریافت کرده اند کمترین میزان نرم شدن بافت را نشان دادند. کاهش مقدار فنل کل در مدت انبارداری در میوه های تیمار شده کمترین مقدار بود، در حالی که میوه های شاهد بیشترین کاهش فنل کل را نشان دادند. بیشترین و کمترین میزان فعالیت پلی فنل اکسیداز به ترتیب در میوه های شاهد و تیمار شده به دست آمد. نتایج این آزمایش نشان داد که میوه های محلول پاشی شده کیفیت و عمر انباری بالاتری نسبت به میوه های شاهد داشتند و علائم قهوه ای شدن نسبتا کمتری را نشان دادند.

کلید واژه: پلی فنل اکسیداز، پلی فنل کل، سفتی بافت، قهوه ای شدن داخلی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.