تاثیر روش های تغذیه ای آلی، شیمیایی، زیستی و تلفیقی بر عملکرد دانه و صفات کیفی یک رقم ذرت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر روش های تغذیه ای آلی، شیمیایی، زیستی و تلفیقی بر عملکرد دانه و صفات کیفی یک رقم ذرت دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر روش های تغذیه ای آلی، شیمیایی، زیستی و تلفیقی بر عملکرد دانه و صفات کیفی یک رقم ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر روش های تغذیه ای آلی، شیمیایی، زیستی و تلفیقی بر عملکرد دانه و صفات کیفی یک رقم ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر روش های تغذیه ای آلی، شیمیایی، زیستی و تلفیقی بر عملکرد دانه و صفات کیفی یک رقم ذرت :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : پژوهش های خاک (علوم خاک و آب)

تعداد صفحات :۱۳

به منظور بررسی تاثیر سیستم های مختلف تغذیه ای آلی، شیمیایی، زیستی و تلفیقی بر عملکرد دانه و صفات کیفی ذرت هیبرید سینگل کراس ۷۰۴ آزمایشی در سال ۱۳۸۹ در مزرعه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس اجرا شد. در این تحقیق از آزمایش فاکتوریل در قالب طرح بلوک های کامل تصادفی با سه تکرار استفاده گردید. تیمارهای آزمایش ترکیبی از پنج سیستم تغذیه ای شامل: A1 (سیستم تغذیه ای آلی ۸ تن در هکتار کود آلی،)، A2 (سیستم تغذیه تلفیقی ۶ تن در هکتار کود آلی و ۴۶ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص)، A3 (سیستم تغذیه تلفیقی ۴ تن در هکتار کود آلی و ۹۲ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص)، A4 (سیستم تغذیه تلفیقی ۲ تن در هکتار کود آلی و ۱۳۸ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص) و A5 (سیستم تغذیه شیمیایی ۱۸۴ کیلوگرم در هکتار نیتروژن خالص) و دو عامل باکتریایی شامل B1 (بذور تلقیح شده با ازتوباکتر و آزوسپیریلیوم) و B2 (بذور تلقیح نشده) بود. نتایج نشان داد که سیستم های مختلف تغذیه ای باعث افزایش معنی دار عملکرد دانه، شاخص برداشت، عملکرد بیولوژیک و صفات کیفی گیاه شدند. عملکرد دانه، شاخص برداشت و درصد پروتئین در سیستم تغذیه تلفیقی A3 به ترتیب برابر ۱۰ تن در هکتار، ۴۶.۷۲ درصد و ۱۱.۲۴ درصد بود. در بذور تلقیح شده (B1) عملکرد دانه، عملکرد بیولوژیک، ضریب برداشت و صفات کیفی نسبت به تیمار شاهد بیشتر بود، به طوری که عملکرد دانه، شاخص برداشت و درصد پروتئین در تیمار تلقیح شده با باکتری به ترتیب برابر ۹.۷۸ تن در هکتار، ۴۴.۱۰ درصد و ۱۰.۸۶ درصد بود.

کلید واژه: ذرت، کود زیستی، کود آلی، حاصلخیزی خاک و عملکرد کمی و کیفی

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.