تاثیر آموزش تغذیه بالینی در کنتر ل قندخون و لیپید های سرم بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مراجعه کننده به کلینیک دیابت بیمارستان شهید باهنر، شهر کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تاثیر آموزش تغذیه بالینی در کنتر ل قندخون و لیپید های سرم بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مراجعه کننده به کلینیک دیابت بیمارستان شهید باهنر، شهر کرمان دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تاثیر آموزش تغذیه بالینی در کنتر ل قندخون و لیپید های سرم بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مراجعه کننده به کلینیک دیابت بیمارستان شهید باهنر، شهر کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر آموزش تغذیه بالینی در کنتر ل قندخون و لیپید های سرم بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مراجعه کننده به کلینیک دیابت بیمارستان شهید باهنر، شهر کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تاثیر آموزش تغذیه بالینی در کنتر ل قندخون و لیپید های سرم بیماران مبتلا به دیابت نوع ۲ مراجعه کننده به کلینیک دیابت بیمارستان شهید باهنر، شهر کرمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت و توسعه

تعداد صفحات :۱۴

دیابت اختلال متابولیسمی شایعی است. آموزش تغذیه بالینی جزء کلیدی کنترل بیماری فرد مبتلا است. این مطالعه با هدف بررسی تاثیر آموزش تغذیه در کنترل قند خون لیپید های سرم دیابتی های نوع ۲ مراجعه کننده به مرکز دیابت بیمارستان شهید باهنر شهر کرمان انجام شد.روش ها: در این مطالعه پیامد، پرونده ۱۵۰ بیمار دیابت نوع ۲ مراجعه کننده به مرکز دیابت بیمارستان شهید باهنر شهر کرمان با داشتن معیارهای ورود به تحقیق انتخاب شد. شاخص های بیوشیمیایی در دو مرحله قبل و بعد از آموزش تغذیه بررسی شدند. آموزش تغذیه در مرکز توسط کارشناسان مجرب تغذیه در دو مرحله آموزش گروهی (حداقل یک جلسه) و آموزش چهره به چهره (در یک جلسه) انجام شد. مقایسه میانگین داده های بیوشیمیایی قبل و بعد از آموزش تغذیه با آزمون t زوجی و ویلکاکسون و در نرم افزار SPSS نسخه ۱۵ انجام شد.نتایج: م یانگین سن بیماران ۴۳±۸.۷ سال بود. میانگین قند خون ناشتا، قند دوساعته (mg/dl) و هموگلوبین گلیکوزیله قبل از آموزش تغذیه به ترتیب ۸.۹۲±۲.۱، ۲۹۷±۱۰۹، ۱۹۱.۶±۷ و بعد از آموزش به ترتیب ۷.۵۲±۱.۳۷، ۲۲۹.۷±۸۰.۱ و ۱۴۷±۴۸.۶ بود و کاهش معنی داری (P<0.001) نشان داد. میانگین کلسترول تام، LDL-C و تری گلیسرید سرم (mg/dl) قبل از آموزش به ترتیب ۱۸۷.۵±۱۱۹، ۱۱۸.۵±۳۸.۲، ۱۹۹±۴۸.۳ و بعد از آموزش به ترتیب ۱۵۰±۷۰.۶، ۹۷.۴±۳۳.۹ و ۱۷۰.۳±۳۸.۶ بود و کاهش معنی دار (P<0.001) نشان داد. میانگین HDL-c سرم بعد از آموزش افزایش نشان داد، اما معنی دار نبود.بحث و نتیجه گیری: نتایج تحقیق بر اهمیت استفاده از برنامه آموزش تغذیه در کنترل قند و چربی خون بیماران دیابت نوع ۲ تاکید دارد.

کلید واژه: دیابت شیرین نوع ۲، آموزش تغذیه بالینی، قند خون، چربی خون

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.