ارزیابی الگوی مصرف میوه و سبزی بر اساس توصیه های هرم راهنمای غذایی، در دانشجویان دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمان


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 ارزیابی الگوی مصرف میوه و سبزی بر اساس توصیه های هرم راهنمای غذایی، در دانشجویان دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمان دارای ۱۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد ارزیابی الگوی مصرف میوه و سبزی بر اساس توصیه های هرم راهنمای غذایی، در دانشجویان دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی ارزیابی الگوی مصرف میوه و سبزی بر اساس توصیه های هرم راهنمای غذایی، در دانشجویان دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن ارزیابی الگوی مصرف میوه و سبزی بر اساس توصیه های هرم راهنمای غذایی، در دانشجویان دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمان :

نام کنفرانس، همایش یا نشریه : بهداشت و توسعه

تعداد صفحات :۱۶

بر اساس بر آورد سازمان بهداشت جهانی، دریافت ناکافی میوه و سبزی از پنج فاکتور اصلی افزایش بار جهانی بیماری ها مزمن است. هدف این مطالعه ارزیابی الگوی مصرف سبزی و میوه بر اساس توصیه های هرم راهنمای غذایی در دانشجویان دانشکده بهداشت بود.روش ها: در این مطالعه مقطعی ۲۲۹ دانشجو به روش چند مرحله ای انتخاب و بررسی شدند. پرسشنامه بسامد خوراک (FFQ) تکمیل و شاخص های تن سنجی با وسایل و روش های استاندارد اندازه گیری شد. مقایسه میانگین شاخص ها در دو گروه با آزمون های تی تست و من ویتنی و مقایسه تعداد واحد دریافتی روزانه گروه های غذایی با توصیه های هرم راهنمای غذایی با آزمون های تی تست یک نمونه ای و ویلکاکسون انجام شد. آنالیز داد ه ها با نرم افزار SPSS نسخه ۱۸ انجام شد.نتایج: میانگین سن دانشجویان ۲۱.۸۸±۲.۴۶ سال بود. میانگین دریافت میوه، ۳.۵۷±۱.۵۳ واحد در روز در محدوده واحد توصیه شده بود. میانگین دریافت سبزی ۱.۹۵±۰.۷۴ واحد در روز بود و با حداقل تعداد واحد توصیه شده اختلاف معنی دار نشان داد (P<0.001). میانگین دریافت گوشت ۲.۳۱±۰.۵۵، نان و غلات ۱۰.۶±۰.۲۰ واحد در روز و در محدوده توصیه شده بود. میانگین دریافت شیر ۱±۰.۰۴۳ واحد در روز بود که با حداقل تعداد واحد توصیه شده اختلاف معنی دار داشت (P<0.001).بحث و نتیجه گیری: دریافت سبزی و شیر در دانشجویان به طور معنی داری کمتر از میزان توصیه شده بود و لذا مصرف مقادیر بیشتر این دو گروه توصیه می شود.

کلید واژه: هرم راهنمای غذایی، مصرف سبزی و میوه، دانشجویان

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.