کاهش میزان پروتئین جیره با استفاده از اسید آمینه ال- لیزین و متیونین بر شاخص رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
کاهش میزان پروتئین جیره با استفاده از اسید آمینه ال- لیزین و متیونین بر شاخص رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد کاهش میزان پروتئین جیره با استفاده از اسید آمینه ال- لیزین و متیونین بر شاخص رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی کاهش میزان پروتئین جیره با استفاده از اسید آمینه ال- لیزین و متیونین بر شاخص رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن کاهش میزان پروتئین جیره با استفاده از اسید آمینه ال- لیزین و متیونین بر شاخص رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزل آلا رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) :
نام کنفرانس، همایش یا نشریه : علوم تکثیر و آبزی پروری
تعداد صفحات :۱۳
این تحقیق به منظور بررسی اثر اسید آمینه ال- لیزین و میتونین بر شاخص های رشد، بقا و ترکیب لاشه ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) انجام شد. بدین منظور ماهی قزل آلا با وزن اولیه ۱۰۵.۲۳±۶.۳۳ گرم به مدت ۸ هفته در ۵ تیمار با دو بار تکرار با سطوح مختلف لیزین (۱ و ۳ درصد) و میتونین (۱ و ۲ درصد) و تیمار شاهد مورد پرورش قرار گرفتند. مطابق با نتایج تیمار تغذیه شده با میتونین ۲ درصد بهترین شاخص های رشد را نشان داد. همچنین بیشترین میزان پروتئین لاشه در تیمارهای تغذیه شده با ال- لیزین و بیشترین چربی لاشه در تیمار تغذیه شده با میتونین ۲ درصد دیده شد.
کلید واژه: قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)، ال- لیزین، میتونین، رشد، ترکیب لاشه
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.